reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aga, chcielibysmy obejrzec, zobaczymy czy Zosia nam pozwoli :) szkoda,ze masz m tak daleko, no ale z dwojga zlego lepiej tak niz za granica. Co do ubran dla dzieci, zobacz sobie na stronie c&a, czasem maja fajne promocje, tak samo endo. Stacjonarne to pewnie h&m i reserved.

Bobo, ale cwaniaki! Przeciez nikt nie zuzyje kremu w kilka dni wrrrr, ciekawe co Wam odpisza.

Zos od dwoch godzin nie spi, w sumie to po co, matka nie musi sie myc, bedzie sie swietnie czula przy tesciach w pizamie i brudna ;)

Aniś no normalnie jak jechał na delegacje to co tydzień wracali na weekend ale tym razem są daleko i się nie opłaca
A jak się czujesz jako mamusia jutro twoje pierwsze święto:)
A m nie ma żebyś mogła się iść wykapać??? za niedługo dojdziecie do wprawy we wszystkim tak że będziesz mieć czas dla siebie i nie będziesz wiedzieć co z nim robić:)

anisiaj no sama jestem ciekawa co zrobia. m powiedzial ze im nie popusci i jak nie dadza nowego kremu albo kasy nie zwroca to zglosi do allegro. jak tak mozna ludzi oszukiwac?

Julka spi ale zaraz pora obiadku wiec zalaczy sie alarm:)

6 mamo halooooo
bietkaaaaaaaaaa
smerfetkooooooo

dziewczynki jesli dzis zrobie placki ziemniaczane to beda one sie jutro nadawaly do jedznia? chcialam m do pracy zrobic placki z sosem. ale nie wiem czy beda sie nadawac jak je dzis usmaze?

Bobo hmmm moga sie obsuszyc na koncach i stwardniec. Tak jak Aga robi jest ok, zostaw ciasto i potem wysmaz.

Aga, m na chrzcinach. Zos pociagnal cycka i zasnal, ale zaraz pora mieszanki. Matko jak mnie meczy to mieszane karmienie. Jeszcze 1,5tyg do wizyty i decyzji co dalej, czy sam cycek daje rade czy bedzie mieszana. A tu tak-wisi na cycku, czas na mieszanke, nie mam jak jej odlozyc, bo dalej wisi, zasypia i dupa, bo mam nakaz,dawania jej mieszanki dopoki pediatra nie podejmie decyzji co dalej. Ehhhh pomarudzilam.

Dziewczynki, a od kiedy posilki sa rzadziej niz 2,5h?

anisiaj ja Julke nadal karmie do 3h .

on i tak odgrzewa w pracy w mikrofali wiec to obojetnie. a myslalam zeby zrobic tak ze placek na to sos na to placek i na to sos. tylko czy placki gumiate nie beda?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry