reklama

Nasze sprawy...

reklama
witajcie :)

humor lepszy, ale głowa boli i zimno....
12 st wiatr... czy mam iść z młodym na spacer ??? mam kurtkę dla niego, ale boję się tego wiatru? chodzicie na spacery ?

byłam na II miarze :) sukienka skrojona, jest zielono-limonkowa - anisiaj nie miętowa :-)
góra zielona a od biustu do kolana limonka - jakie buty (kolor) do limonkowego dołu i zielonkawej góry ????????? pomocy

anisiaj - bobo dobrze poradziła, lepiej rozcieńczone niż w drugą stronę- igor teraz je co 4 godz. ale niestety do 8-9 mca jadł co 3 godz. z tym że odpada nocne karmienie - chyba że cycek, no to na żądanie... uważam że około 7-8 tyg - czyli 2 miesięczne dziecko ustali sobie samo rytm jedzenia, nie wiem jak jest na piersi... butla Igorowi wystarczała na 3 g. Trzymam kciuki za wizytę teściów - niech będzie szybko i bezboleśnie...

bobo ale oszustwo z tym kremem ... heh ciekawe co Ci odpiszą, wiesz ja często odgrzewam placki ziem. na drugi dzień i są OK< nie takie smaczne jak prosto z patelni a zjadliwe

aga Igunio też ważył ok 10 kg jak miał 7 mcy i do tej pory tyle waży , tzn po przekroczeniu magicznej 10 ... przez 4 mce przybrał tylko 400 g - waży 10,4 kg. Nie martw się... już nie będzie tak przybierał. Zacznie się teraz dużo ruszać.

justi ale mnie pocieszyłaś... :))) długo trwa taki "etap za rączkę" ???

smerfie
:* dzięki dziś lepiej

Krysia jak dzieciaczki ???

kurde nie wiem czy iść na spacer, machnę obiad makaron z serem ... i zobaczę... może zacznie padać i sam się problem rozwiąże

Bietka dziękuję,nadal chorzy ale dziś nieco lepiej.
Franek nie może się nacieszyć Hanką(naszą sunią),nie idzie go od niej odciągnąć.

Co do placków ziemniaczanych,to ja też odgrzewałam i były zjadliwe,nie były gumowe.Myślę,że z sosem powinny być smaczne.

bietka co do butow to nie pomoge bo kompletnie sie na tym nie znam :( Julka je w dzien co 3 h a w nocy juz prawie nie je. przebudzi sie dostaje smoczek i spi dalej.

Bietka moim zdaniem tylko cieliste lub inaczej mowiac nude ;)

Sama sie obudzila, dalam jej dwie strzykawki, wlasnie zasnela, a pies sasiada,zaczal szczekac i Nucia razem z nim. Zabijcie mnie...chyba bede przy tesciu z gola dupa, bo nie zdaze sie ubrac.

6mamo, ale super! Jak sunia sie u Was czuje? Dzieciaki chyba szczesliwe? Znacie jej historie? Czym bedziesz ja karmic? Wybacz stos pytan, ale wiesz,ze ja psiara jestem.

Aniś sunia jest grzeczna,na razie chodzi i obwą****e kąty,czasami położy się na fotelu.Na razie nie chce jeść,tzn liznęła Frankowi czekoladę oj żebrak z niej niezłyhttp://www.toz.gorzow.com.pl/index.php?mod=news&cID=140&page=5,hihi!Macha ogonem,wzieliśmy ją z towarzystwa opieki nad zwierzętami,ostatnie pół roku była w domu tymczasowym.Mówiono nam,że karmić ją suchą karmą ,czasami tą karmę zmieszać z mokrą karmą z puszki.Zanim trafiła na tymczas to była w domu gdzie na nią krzyczano,była bita i poniewierana.Ale i tak jest spokojna i grzeczna i w ogóle fajna.
Coś mi link nie chce wchodzić

O matko boska, co oni Wam nagadali...nie wolno mieszac suchej z puszkami. Pies jest albo na suchym caly czas, albo na puszkach, a jak Ty kochana gotujesz dla calej rodziny, to poczytaj o diecie BARF to najlepsze co mozna psu dac i najtaniej wychodzi. Przepraszam,ze sie madrze, ale takie mieszanie zrujnuje psu zoladek a Wam buzdet. I kochana, nigdy czekolady, niestety jest dla psow trujaca.

Mam nadzieje,ze sie nie gniewasz za rady...

reklama
Anitko ja się nie gniewam.A powiedz czy np tylko sucha karma i nigdy z puszki czy można czasem dać na przemian,oczywiście nie mieszając.
Kurczę myślałam,że oni wiedzą co robić.
Oj będę ciebie o rady prosić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry