witajcie
humor lepszy, ale głowa boli i zimno....
12 st wiatr... czy mam iść z młodym na spacer ??? mam kurtkę dla niego, ale boję się tego wiatru? chodzicie na spacery ?
byłam na II miarze

sukienka skrojona, jest zielono-limonkowa - anisiaj nie miętowa :-)
góra zielona a od biustu do kolana limonka - jakie buty (kolor) do limonkowego dołu i zielonkawej góry ????????? pomocy
anisiaj - bobo dobrze poradziła, lepiej rozcieńczone niż w drugą stronę- igor teraz je co 4 godz. ale niestety do 8-9 mca jadł co 3 godz. z tym że odpada nocne karmienie - chyba że cycek, no to na żądanie... uważam że około 7-8 tyg - czyli 2 miesięczne dziecko ustali sobie samo rytm jedzenia, nie wiem jak jest na piersi... butla Igorowi wystarczała na 3 g. Trzymam kciuki za wizytę teściów - niech będzie szybko i bezboleśnie...
bobo ale oszustwo z tym kremem ... heh ciekawe co Ci odpiszą, wiesz ja często odgrzewam placki ziem. na drugi dzień i są OK< nie takie smaczne jak prosto z patelni a zjadliwe
aga Igunio też ważył ok 10 kg jak miał 7 mcy i do tej pory tyle waży , tzn po przekroczeniu magicznej 10 ... przez 4 mce przybrał tylko 400 g - waży 10,4 kg. Nie martw się... już nie będzie tak przybierał. Zacznie się teraz dużo ruszać.
justi ale mnie pocieszyłaś...

)) długo trwa taki "etap za rączkę" ???
smerfie :* dzięki dziś lepiej
Krysia jak dzieciaczki ???
kurde nie wiem czy iść na spacer, machnę obiad makaron z serem ... i zobaczę... może zacznie padać i sam się problem rozwiąże