Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
aga julka do malych dzieci tez nie nalezy haha no to podobnie zaczela sie przekrecac jak Kubus bietka a Twoj Igi kiedy zaczal sie przekrecac? anisiaj o tak z tesciem niedobrym
no coś koło 7 mca, Jula szybko się przekręca - do Kuby jej brakuje 1,5 mca prawie
a Igi przeturlikał się przez cały pokój jak był dzień babci, bo mnie nie było wtedy w domu- doskonale pamiętam, czyli 21 styczeń, czyli miał 7 mcy bez 6 dni ))
Igor był leniuszkiem.... za to jak wystartował z raczkowaniem i siadaniem w wielu 8 mcy - tak teraz biega )))
Bobo wszystko jest tak ja też myślałam że Kuba to leniuszek ale Bietka pisała że Igi w tym samym wieku zaczął się obracać i był takim samym grubaskiem jak Kuba ( 10 kg) a tez się martwiłam że Oli od Marty raczkuje a Kuba nie a są w takim samym wieku bez dwóch dni
Bobo, przyspieszony rozwoj ruchowy nie jest zly, po prostu bedzie nadruchliwa z tego co kojarze to Kubus Justi tez byl taki szybki w rozwoju no i teraz ma nadmiar energii. Przezyjesz
M przekazal tesciowi moje pozdrowienia, no to teraz juz mamy oficjalna kose
Moje dzieci też są ruchliwe zwłaszcza Dominik to podobno wina tego że nie raczkował Oli najpierw zaczęła chodzić a ptem raczkować ale bardziej dla zabawy
dokładnie - bobo - tylko się cieszyć Julcia idzie równomiernie z rozwojem ... Igor długo, długo nic i mega przełom i wszystko naraz
anisiaj - wow- ale masz odważnego męża - szaaacuuun mój by do swojego ojca nie powiedział tak. aga ja myślę że Kuba i Igor i tak super sobie ruchowo poradzili ze swoją wagą... ))