reklama

Nasze sprawy...

reklama
aga julka do malych dzieci tez nie nalezy haha :) no to podobnie zaczela sie przekrecac jak Kubus :)
bietka a Twoj Igi kiedy zaczal sie przekrecac?
anisiaj o tak z tesciem niedobrym
amazonka.gif

no coś koło 7 mca, Jula szybko się przekręca - do Kuby jej brakuje 1,5 mca prawie :)
a Igi przeturlikał się przez cały pokój jak był dzień babci, bo mnie nie było wtedy w domu- doskonale pamiętam, czyli 21 styczeń, czyli miał 7 mcy bez 6 dni :)))
Igor był leniuszkiem.... za to jak wystartował z raczkowaniem i siadaniem w wielu 8 mcy - tak teraz biega :))))

bietka moze cos z nia nie tak? sama siedzi od 5 miesiaca, przekreca sie .... hmmmm

boli mnie brzuch ....... chyba wredna @ nadchodzi :(

Ostatnia edycja:
Bobo wszystko jest tak:) ja też myślałam że Kuba to leniuszek ale Bietka pisała że Igi w tym samym wieku zaczął się obracać i był takim samym grubaskiem jak Kuba ( 10 kg) a tez się martwiłam że Oli od Marty raczkuje a Kuba nie a są w takim samym wieku bez dwóch dni

Bobo, przyspieszony rozwoj ruchowy nie jest zly, po prostu bedzie nadruchliwa ;) z tego co kojarze to Kubus Justi tez byl taki szybki w rozwoju no i teraz ma nadmiar energii. Przezyjesz ;)

M przekazal tesciowi moje pozdrowienia, no to teraz juz mamy oficjalna kose ;)

Moje dzieci też są ruchliwe zwłaszcza Dominik to podobno wina tego że nie raczkował Oli najpierw zaczęła chodzić a ptem raczkować ale bardziej dla zabawy

dokładnie - bobo - tylko się cieszyć :) Julcia idzie równomiernie z rozwojem ... Igor długo, długo nic i mega przełom i wszystko naraz :)

anisiaj - wow- ale masz odważnego męża - szaaacuuun :) mój by do swojego ojca nie powiedział tak.
aga ja myślę że Kuba i Igor i tak super sobie ruchowo poradzili ze swoją wagą... :)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry