• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze sprawy...

ja jak cos julce zle z melkiem zrobilam a zdarzalo sie to robilam na nowo tak jak powinno byc i dawalam i jadla ile chciala i jak wypluwalala to uznalwalam ze jest najedzona i tyle.

reklama
Ok tak zrobie. No wsciekla jestem jak osa, bo 50 wypila wody z mlekiem zamiast mleka, a 50 to jej dawka. Teraz m jej daje normalnie ehhhh mam ochote go zamordowac

anisiaj nic jej nie bedzie. gorzej jakbys dala za duzo mleka to wtedy mialaby za ciezko na zoladku a tak to wypila bardziej rozcienczone mleko. dziecko doskonale wie co i ile zjesc i nawet taki malucha jak Zosia nie da sobie zeby byc glodnym :)

ide do lozeczka

dobranoc i jutro sie melduje

dzien dobry :)

bietka oby dzis byl lepszy dzien &&&

anisiaj jesli mleko jest bardziej rozcienczone to jedyne co moglo sie stac to Zos sie nie najadl tylko napil ;)

MILEGO DNIA WSZYSTKIM :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry