Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczynki, nie mam chwili, tesciowa non stop za nami lazi. Przy karmieniu sie gapi, przy przewijaniu stoi obok, ja tak nie lubie, brak mi oddechu. Owszem posprzatala, ugotowala, ale jest jej za duzo.
bobo nie sądzę by to od szczepionki, po prostu się przeziębiła - tak mi się wydaje anisiaj uffffffff wytrwasz jakoś do jutra
na szczęście się wyspaliśmy dzisiaj, Igi przespał całą noc i wstaliśmy o 8 ))) nawet grzeczny od rana :-)
popołudniu muszę jechać na jakieś zaupy i na ostatnią miarę do krawcowej, kurde a pogoda masakryczna :/
widziałyście wywiad w ddtvn - Van Diesl;a ? och ma w sobie to coś... może pójdziemy z m do kina na szybkich i wściekłych 6
bobo ja miałam dawać wodę morską, wit c, syrop prawoślazowy na suchy kaszel a flegaminę baby na mokry
dziewczyny możecie plecić mi jakiś fotelik? Igi skończy rok, przekroczył 10 kg wiec chcemy kupić juz porzadny fotelik montowany przodem do kierunki jazdy z baza iso fix