Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aga ja ogladam m jak milosc , Goska pozyczyla kase od ala providenta bo ciagle jej na cos brakowalo tzn chiala zyc ponad stan , pozniej znowu pozyczyla bo ukradli jej zaliczke od klienta i nie miala na sadzonki i tak poszlo ze brala pozyczke zeby splacic poprzednia i poplynela z tymi dlugami .
u nas zimno, padalo cala noc ogolnie pogoda do du...py
ja wczoraj padalm jak mucha m w nocy kilka razy wstawal do malej budzila sie co jakis czas. kaszel ma okropny, idziemy dzis do lekarza mozliwe zeby ta szczepionka co miala na paneumokoki ja zarazila? m mowi ze odkad zostala zaszczepiona to pokasluje.
Hej Dziewczynki! u nas też paskudna pogoda((( lało całą noc i nadal pada. Wstaliśmy z Kubą po 8:-) Bobo, kurcze, po szczepionce może być ogóle osłabienie organizmu. Zdrówka dla Julci i daj znać jak wrócicie! Smerfetko, wrzucę fotkę Anisiaj???????????????????????????
A gdzie reszta śpiochów???