reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo mi Kuba już dwa i pół miesiąca nie je w nocy jak zje wieczorem ok20 to budzi się dopiero o 6-7 rano

Smerfi sąsiad nie ma prostownika ale kolega ma mój drugi akumulator i jutro mi przywiezie muszę mieć auto bo w środę mam szczepienie z Kubą

bobo u mnie jest tak, że około 4 mca Igor pił butlę ok 19:30 a potem o 23 i wystarczało mu to do 6 rano.
teraz pije o 19:30 - ale mało - ok 120-150 ml a powinien 220 ml - więc pani dr powiedziała żeby tę resztę czyli ok 70 ml dać mu jak idziemy spać ok 22:30-23 - bo rozwija się i wapń mu potrzebny .... a on z tym mlekeim wiesz że ma problem :-( gdyby nie to, jadłby o 19:30 i dopiero 5-6 rano.

aga no gdyby nie problemy z jego mlekiem od 3 mca życia też pewnie byśmy tak jedli :(

ja nie daję w nocy nic do picia- ale wiem że koleżanki dają herbatkę i tak oduczały dzieci jedzonka w nocy

Ostatnia edycja:
i co bobo chciałabyś spróbować "oszukać ją" herbatką o tej 3 ???
uważam że spokojnie możesz spróbować

aga, bobo Wasze dzieciaki jedzą pełną porcję mleka ???
mój zjadł 120 ml , 100 ml do zlewu...... :eek: więcej nie chce i już :/

Bobo widocznie ona jeszcze potrzebuje skoro się budzi a ile ml je???

Bietka tak Kuba je 180 zagęszczonego kleikiem powinien 210 ale nie chce go tuczyć a widocznie mu wystarcza

bietka zalezy czy je owocki o 16 czy mleko. dzis zjadla mleko o 16 i teraz nie zjadla 150ml ale ogolnie to zjada te 150 na noc. pozniej jak sie budzi w nocy to 150 tez zje i rano 120
aga ja dawalam Julce mleko z kleikiem i zjadala mi 180ml ale moja pediatra powiedziala zeby nie zapychala jej zoladka kleikiem i dwala samo mleko. i daje jej mleko i zjada mi 150ml i tak samo sie budzi jak po kleiku. zadnej roznicy jak dawalam kleik a jak go nie daje nie widze.

Ostatnia edycja:
reklama
Bobo mi Kuba tak śpi po mleku z kleikiem po samym budził się w nocy co trzy godziny

ogląda ktoś m jak miłość na co Gośka się tak zapożyczyła???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry