reklama

Nasze sprawy...

reklama
anisiaj napewno jak krawisz i jest czas pologu to nie mozna :( najlepiej [pogadaj z ginem on Cie zbada i powie w jakim stanie jest macic i w ogole :) a Ci duzo zostalo? z czasem sie zmiejsza hehe to jest pocieszajace :) teraz lato spacerki to szybko zgubisz bez ciwczen hihi:)

Anisiaj, ja miałam pas taki z allegro, na rzep. Jak dla mnie super, brzuch po nim naprawdę mi zmalał-ściągnął się. Co do ćwiczeń, to mnie lekarz gin mówił że po 8 tyg już można. Może nie takie bardzo wysiłkowe, ale można.
Bobo, ceny fotelików są powalające. Z tego co czytałam foteliki chico są bardzo słabe w atastach a ceny jak my kupowaliśmy fotelik miały dość wysokie. I niby firma znana. Mojego fotelika nie ma nigdzie w atestach. Daliśmy za niego 2 lata temu około 400zł. Fajnie można regulować fotelik do spania-co było dla nas ważne.
Aga, inne foteliki były 9 lat temu:) znajomi dali nam po swoim dziecku i to jest masakra-styropianowy!Ale wtedy ważne było żeby dziecko było w foteliku a nie jego wytrzymałość. Wszystko się zmienia.

justi ceny takie wysokie bo producenci wiedza ze sa rodzice co i tak kupia :) kiedy sie nawet dziecka ze szpitala w nosidelku nie odbieralo a teraz to nie do pomyslenia hihi :) czasy sie zmieniaja :)

Dokładnie Justi wtedy jak ja kupowałam fotelik to ważne było żeby był jakikolwiek nie było tego co dziś a dałam za niego 250 zł i nie wyglądał na byle jaki

jeśli chodzi o ćwiczenia to mi gin mówiła że brzuszków pół roku nie można a pas po 6 tyg

Aniś miłej drzemki

witajcie, byłam u krawcowej i pojechałam popatrzeć na buty i torebkę i du.... nic nie ma w tych sklepach :crazy:

bobo Igi zaczął pić sam jak zaczął się więcej ruszać i stawać przy meblach czyli ok 8 mca - wtedy ładnie sam sobie zaczął trzymać i pije kiedy chce
co do fotelika nie zdecydowaliśmy się ... muszę pogadać z m - dopiero wróciłam do domu
ja myślałam żeby bazę kupić używaną a fotelik nowy... przekonuje mnie maxi cosi tobi i peral - te mi kinga poleciła, i widzę że anisiaj też poleca od brata m

anisiaj - karmienie na żądanie :) hehehehehe :)

powiem tak cena nie zawsze idzie w parze z jakością - ale nie wiem czy pamiętacie -kupiliśmy fotelik 0-25 -bo Igi ok 6 mca wyrósł z nosidełka i nie było jak go przewozić w kombinezonie w zimie, kupiłam szybko - montowany i przodem i tyłem - i dałam ok 200 zł - jest dramatyczny, dosłowanie "lata", przypięcie go pasami "na sztywno" graniczy z cudem... mam złe doświadczenia - główka dziecka też lata , ma zły nagłówek :( dlatego szukam z bazą, bo nie chcę bawić się z zapinaniem pasami...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry