reklama

Nasze sprawy...

Ale ja jestem roztrzepana wiecie co zrobiłam? O 18 zrobiłam sobie kaszkę maną zjadłam umyłam garnek, idę do kuchni teraz a tam się gaz pali - masakra tyle czasu zapomniałam wyłączyć palnika
Mi też się kilka razy zdarzyło, doszło do tego, że mój M po mnie sprawdza czy wszystko wyłączyłam:zawstydzona/y: No i kilkakrotnie się wracam do mieszkania i upewniam się, że wszystko powyłączałam. A najgorzej jest w słoneczne dni, bo wtedy nawet nie widać czy się gaz pali czy nie:szok:
Marta Ty nic nie mów.My kiedyś wyjechaliśmy na kilka dni.Wracamy a tam garnek spalony.Zostawiłam rosół na maleńkim ogniu.Jak sobie pomyślę co się mogło stać to włosy mi staja na baczność.
O kurcze i to jeszcze wyjechałaś na kilka dni. Dobrze, że skończyło się na spalonym garnku

reklama
Wróciliśmy ,wchodzę do kuchni a tam jakoś dziwnie ciepło.Zamarłam!!!!
Od tamtej pory zawsze wracam i sprawdzam a jak wyjeżdzamy to zakręcamy dopływ wody i gazu.

Gosiulek to faktycznie, dobrze że nic się nie stało...
Dzona mi się to pierwszy raz zdarzyło a tak to ja chodzę i sprawdzam po m bo on nawet zapomina światła zgasić jak wychodzi z toalety :szok:

A gdzie Anisiaj, Anaber ??? zaczynam się martwic ...
Bobo pewnie leniu****e, Wiolka w ogrodzie

Ostatnia edycja:
jestem jestem :)
pisalam zajecia jakie dzieeci maja w szkole maja w szko,e w ktorej robie badania wiec zeszlo mi troche na tym a opisalam jednyenie i to "na brudno" 6 a jest ich ohohoh i jeszcze troche no ale te 6 wykorzystam w pracy. wiecie co za mojej kadencji szkolnej nie bylo tak fajnie jak jest teraz tyle zajec i w ogole :) dobrze ze dzieciaki sie rozwijaja :)
teraz pije sobie herbatke i obijam sie hihi a jutro w nocy moj maz przyjezdza bo juz z tesknoty za mna nie moze haha :)
anaber nie miala czaem wizyty? czy mi sie pomylilo? pisala cos? kurde ale skleroza ze mnie hihi

dziewczyny ale dajecie czadu... marta - spoko, ale gosiulek - kilka dni :szok:
dobrze, że nic się nie stało

no ja byłam na imprezce dzień przed ostatnią (szczęśliwą) owu ...
były urodziny mojej koleżanki i szalałam na dyskotece i chyba to pozwoliło nam począć Igora, gdyż byłam na maksa rozluźniona i zrelaksowana - jak to po kilku kolorowych drinkach :-) i to był mój ostatni kontakt z alkoholem ... potem dwa tygodnie oczekiwania na @ ... ale nie przyszła ;-)
a papierosów nie palę ...

aneczka
mojej koleżance lekarz też powiedział, że jest bezpłodna a po 3 latach urodziła synka :tak:

bobo anaber ma dziś egzamin

słuchajcie kobietki ja dzisiaj w ogóle nie spałam popołudniu ... więc idę do łóżeczka ...
życzę miłego wieczorku :* :-)
do jutra

Ostatnia edycja:
bietka a anaber nie miala czasem jakos teraz lekarza?
dzoanko o kurde ale skleroza ze mnie :(
anaber wybacz mi moja skleroze hihi
0recourse.gif

reklama
Bobo, nie przejmuj się każdemu sie zdarza. Ja to standardowo wszystko sobie juz notuję, bo taka sklerotyczka ze mnie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry