• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Mąż mnie wkurza .. ehh idę poleżać w wannie i spać .. miałam pracowwać ale nie dam rady z takim nastrojem i brakiem pomocy z jego strony ...
ale hmm niedługo doceni bo chcę na iesiąc wyjechać do koleżanki do Anglii :) jeeeeeeeeee ale odpocznę :D oczywiście mała leci ze mna :D

marta-ja ten magnez na poczatku zażywałam ale musiałąm łykać az 6 tabletek dziennie i teraz mam neomag chyba jak dobrze pamietam i zażywam 1 kapsułke dziennie mam nadzieje że ci pomoże dobranoc kochane ide spać

Dobranoc tym, które idą spać :-D

Ja jutro idę na badania na krew i mocz z raniuśka więc mnie nie będzie a później jedziemy do kawalerki znów parę rzeczy zawieść - więc się nie martwcie

Ostatnia edycja:
Dzień dobry jeszcze tu dziś nikogo nie było?u mnie mała jeszcze śpi ale już sie budzi ja obudziłam sie z katarem i troche mnie dalej boli gardlo ale mniej ide zobaczyć czy zus mi w końcu na konto pieniądze łaskawie przesłał:wściekła/y: miłego dnia wszystkim pokazujcie sie:-)

Ja też już jestem zdążyłam po badaniu wejść do Was na chwilkę hi hi hi ja jednak z Wami nie mogę się rozstać :-D jutro wyniki morfologi i moczu
Wiolka trzymam kciuki żeby Ci kasę wypłacili ! A na przeziębienie ja jadłam czosnek i piłam mleko z masłem i miodem

miłego dzionka ja zmykam do kawalerki zobaczyć jak im robota idzie

Ostatnia edycja:
reklama
Hey ...

orientujecie sie może czy do psychiatry są duże kolejki ??? kurcze... chcialabym bardzo szybko się wybrac...

Ja wstałam już dawno i walczę z buntownikiem...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry