Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zdrówka dla mężusia...hej , moj maz w szpitalu zaraz do niego lecema znowu wode na plucach
ehh ciezkie to nasze zycie a do transferu muis byc fit bo inaczej nam go nie zrobia
![]()

masz oficjalny zakaz macania i patrzenia na swoje cyce!!!!

skur....syny myslą że ludzie powietrzem żyją
Dzoana-dziś nie będę dużo w ogrodzie robić a jak już to dopiero pod wieczór bo dziś jak mówisz piątek i musze w domu posprzątać ide zaraz z Nastką bo do piaskownicy chce iść a teraz ma tam cień więc ją wezme Aneczkaa-wydaje mi sie że kolejki mogą być bo jagby nie patrzeć to lekarz specjalista a teraz dużo ludzi korzysta z pomocy psychiatry Marta-to dobrze że zaglądnełaś badania pewnie będzlesz miała dobre ja ostatnio tylko mocz poprawiałam bo morfologie miałam super nie zażywam żadnych witamin bo mi gin nie kazał tylko kwas foliowy witaminy które mąż mi kupil leżą w półce kilka zjadłam miłego dnia wszystkim Joweg-kochana zdrówka dla męża imam nadzieje że wszystko sie uda że transfer wam zrobią tzrymam kciuki:-)