reklama

Nasze sprawy...

hej , moj maz w szpitalu zaraz do niego lece :( ma znowu wode na plucach :( ehh ciezkie to nasze zycie a do transferu muis byc fit bo inaczej nam go nie zrobia :(

reklama
Hello i ja sie witam,
pije kawusię i zaraz zabieram się za sprzątanie, w końcu dzisiaj piatek:wściekła/y:
Joweg, a dlaczego mieliby Wam nie zrobić transferu?
Aneczka, wydaje mi się, że moga być kolejki, ponieważ teraz dużo osób ma problemy i potrzebuje psychologa lub psychiatry.
Wiola, uważaj z tymi pracami w ogródku, a kapelusz na głowę to musowa przy mocnym słońcu

dzian dobry dziewczynki :)
spalabym jeszcze no ale ta godzina jest wiec wstalam hihi i wiecie co stwierdzilam ze moje cyce nie bola juz i nie rosna i ze wrocily do rozmiaru sprzed ciazzy tak samo sutki :( wiecie co to oznacza? ja zwariuje :(

Byłam na zakupach dokupilam sobie pomidorki koktajlowe do ogródka zus dalej kasy nie perzelał:wściekła/y:skur....syny myslą że ludzie powietrzem żyją:crazy: Dzoana-dziś nie będę dużo w ogrodzie robić a jak już to dopiero pod wieczór bo dziś jak mówisz piątek i musze w domu posprzątać ide zaraz z Nastką bo do piaskownicy chce iść a teraz ma tam cień więc ją wezme Aneczkaa-wydaje mi sie że kolejki mogą być bo jagby nie patrzeć to lekarz specjalista a teraz dużo ludzi korzysta z pomocy psychiatry Marta-to dobrze że zaglądnełaś badania pewnie będzlesz miała dobre ja ostatnio tylko mocz poprawiałam bo morfologie miałam super nie zażywam żadnych witamin bo mi gin nie kazał tylko kwas foliowy witaminy które mąż mi kupil leżą w półce kilka zjadłam miłego dnia wszystkim Joweg-kochana zdrówka dla męża imam nadzieje że wszystko sie uda że transfer wam zrobią tzrymam kciuki:-)

Witam Was drogie panie!
bobo czarnowidz-w średniowieczu za herezje spaliliby ciebie na stosie.
joweg
zdrówka dla mężą!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
wiolkadla ciebie też &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
aneczko ja swego czasu korzystałam z pomocy psychiatry,no i wtedy wielkich kolejek nie było,no ale Gorzów to wiocha nie ma czemu się dziwić.

Bobo ja Ci chyba na tyłek wleje... mnie już też przestały bolec cycki i w cale większych nie mam jak z przed ciąży! nie panikuj ....
Wiolka z nimi tak jest zależy od zusu ja na szczęście dostałam przelew w całości i w terminie, trzymam kciuki żeby się wyjaśniło Kochana
Joweg zdrówka dla męża, będzie dobrze
Dzonka ja też się zbieram do sprzątania oj jak mi się nie chce ale cóż...
Scoti a Ty jak się czujesz? Dawaj zdjęcie brzuszka :)
Aneczka myślę że są kolejki ale idź popytaj, przyznam że ja sama chciałam iść owego czasu do psychiatry

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry