reklama

Nasze sprawy...

Moje też się niczym nie różnią moja mama mówiła że jej urosły dopiero pod koniec ciąży prawie... nie nakręcaj się - wszystko jest dobrze...

reklama
Bobo-nie wiem czego ty sie kobieto doszukujesz bo mnie bolały piersi ale nie wiem czy mi coś urosły czy nie bo specjalnie na to uwagi nie zwracam ale pamietam że przy Nastce dopiero po porodzie z miseczki b male doszłam do d bo mleka miałam tyle żebym dzieci na całym oddziale wykarmiła także nie przejmuj sie to żadna oznaka Marta-mąż ma tam dziś dzwonić sami durnie tam chyba pracują nie liczą sie z nikim

dzian dobry dziewczynki :)
spalabym jeszcze no ale ta godzina jest wiec wstalam hihi i wiecie co stwierdzilam ze moje cyce nie bola juz i nie rosna i ze wrocily do rozmiaru sprzed ciazzy tak samo sutki :( wiecie co to oznacza? ja zwariuje :(
Bobo, nalezy Ci sie lanie, nie nakręcaj sie kobieto. Masz szczęście, że ciężarnych sie nie bije, bo byłoby
Ja juz po sprzątaniu, ledwo sie wyrobiłam, a jeszcze muszę zjeść obiad i sobie cos do pracy przyszykować.

Bobo-ja nosze taki jak sprzed ciąży to że w każdym poradniku pisze urosna ci piersi to nie znaczy że wszystkim kobietom sie powiekszają na samym początku o niebotyczne rozmary Dzoana-dobre z tymi buźkami:-D a ja plewiłam w jarzynach i sprzedajcie mi kopniaka żebym ruszyła leniwe dupsko do sprzatania w końcu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry