reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej Dziewczynki! ja jak zwykle w biegu. Kupiliśmy dzisiaj kosiarkę i lece zaraz na działkę kosić puki ładna pogoda.
Marta wózek fajny, ale może wpadnie Ci coś jeszcze w oko :) i czy nie za ciężki?:) żebys go nie tachała:) my mamy bardzo podobny tako jumper gt, spacerówki do tej pory używamy, nie zamieniłabym o na żaden inny, ale niestety jest ciężki. U teśniów Kuba ma emaljungę, leciutka, ale nie ma skrętnych kół i dla mnie to odpadało, więc kupiliśmy inny:)
Scotland koniecznie wrzuć zdjęcia w nowej fryzurce:-) Ja od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zmianą fryzury. Kiedyś byłam krótko w miare obcięta, ale znowu codziennie układanie włosów było :-)

marta okazja fajna bo z tego co widze to jedna trzecia ceny nowego, ma fajna opcje ktorej mi brakowalo w moim wozku (podnoszone – regulowane oparcie w gondoli) poczytaj opinie, a bedziesz musiala go wnosic na pietro czy macie winde?

Justi wpaść może wpadnie na pewno ale już pewnie trochę droższy :sorry: za ciężki? chyba nie z resztą mamy windy. No ale poczekam jeszcze trochę bo boję się że kupię a z dzidzi będzie coś nie tak... M mówi że wolałby kupić pod koniec 6 miesiąca...
Scoti mamy windy dwie bo ja mieszkam w wieżowcu na 6 piętrze

Napisałam maila do niego czy można go obejrzeć osobiście pojadę i zobaczę :)

Ostatnia edycja:
Marta jak będziesz go oglądać, to sprawdz czy kola te większe się na boki nie telepią:) sąsiadka kupiła nówkę, a koła masakra, wyglądają tak jakby troje dzieci w nim bujała na boki.
Scotland, my mamy opcję podnoszenia w gondoli, ale nigdy nie korzystaliśmy:)

jestem posprzatałam i jestem padnieta jeszcze ten gorąc siedze w salonie żaluzje zasłonięte i chłodniej mam wózek mógłby być dla chłopca i dziewczynki a za taka kase warto tak mi sie wydaje

Marta-u mnie na dole jest dość chłodno ale na górze jest masakra duszno gorąco jak cholera w pokojach my dopiero zjadłyśmy teraz rugie danie objadłam sie tak że nie moge odddychać a na powdieczorek mam pierogi z truskawkami i śmietanką na słodko a gdzie sie wszystkie podziały my tylko zostałyśmy?

reklama
Wiolka Ty to jesteś nie możliwa... dziś robiłaś dwa dania i jeszcze pierogi ???? :szok:
Dziewczyny pewnie się wylegują hi hi hi U mnie jest cały czas słońce a w pokoju mam 27-28 stopni

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry