reklama

Nasze sprawy...

Spróbuje w niedziele, bo jutro idę do pracy na 6, więc pewnie nie zdążę;-)
A może wrzuć przepis na grupę, będę miała łatwiej do odszukania w razie konieczności

reklama
Dzoana-u nas truskawki sa w róznych cenach w jednym sklepie 16 zł za kilo w drugim 15 a w jeszcze innym 14 zł my bedziemy za niedługo mieli swoje truskawki bo kwitną już ładnie :-)

hej dziewczyny :-)
ja dzisiaj wstałam o 7... wzięłam psa na spacer... nawet nie włączałam kompa, bo by mnie lenistwo dopadło ... posprzątałam mieszkanie, pranie zrobiłam, pojechałam na zakupy do klimatyzowanego sklepu - teraz chciałam się przespać, ale chyba za gorąco na spanie :no: i nic z tego nie wyszło ....
ja do tych pedantek też nie należę ... mam kompleksy jak oglądam perfekcyjną panią domu - hahahahahahaha :-D

bobo ja Ci dam zamartwianie się !!!!! zaraz przyjadę i klapsa dostaniesz!!!! na pewno wszystko jest OK, a jak masz wątpliwości idź do prywatnego na USG- tylko 120 zł nie Twoje... ale jeśli ma Cię to uspokoić :tak:

marta ja nie znam się na wózkach, my wybraliśmy JEDO FYN 4dS ale będę zamawiała w połowie czerwca ... ja w 17 tyg nie myślałam jeszcze o wózku - hmmmmmmm.... ale jak jest okazja... nie wiem martuś - ja bym nie kupowała jeszcze, ale to jestem ja !!!! nie chce być złym doradcą. Ja nie mam nic jeszcze... postanowiłam że zacznę robić wszystko i kupować około 35 tyg... zresztą - to jedna wyprawa do sklepu ... i kilka kliknięć na allegro... ;-) pogadaj z m - może on doradzi :)))

Dzoana-u nas truskawki sa w róznych cenach w jednym sklepie 16 zł za kilo w drugim 15 a w jeszcze innym 14 zł my bedziemy za niedługo mieli swoje truskawki bo kwitną już ładnie :-)
No ja jestem skazana na kupne, mama ma na działce parę krzaków, ale pewnie za dużo ich nie będzie, bo mówiła, że jest mało kwiatów.
Kiedyś czytałam dobre opinie o Jumper X, ale może niech inne bardziej doświadczone dziewuszki się wypowiedzą. Chociaż kolor nie dla mnie, strasznie ciemny jest.
Bietka, a ja w ogóle nie mam kompleksów jak oglądam "Perfekcyjną", dla mnie to jest niezdrowe latać ze szmatą po całym domu 24h/dobę, żeby czasem grama kurzu nie było;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No cóż mnie ten pierwszy wózek bardziej się podobał.
Ale dziewczynki w sumie mają rację,jeszcze zdążysz kupić karocę dla dzidzi.
Ja odradzam kupno wózka INGLESINA,szajs jakich mało!!!X-LANDER jest dobry.

Wróciłam z Franulem od fryzjera,ale dał popis.Ryczał cały czas,nie dał sobie założyć peleryny,i ja musiałam młodego trzymać na kolanach.Z tego wszystkiego ja i on we włosach grrr,no i w domu kąpiel,a teraz wykłóca się z bracmi o jakąś piłeczkę.

Ostatnia edycja:
reklama
No cóż mnie ten pierwszy wózek bardziej się podobał.
Ale dziewczynki w sumie mają rację,jeszcze zdążysz kupić karocę dla dzidzi.
Ja odradzam kupno wózka INGLESINA,szajs jakich mało!!!X-LANDER jest dobry.

Wróciłam z Franulem od fryzjera,ale dał popis.Ryczał cały czas,nie dał sobie założyć peleryny,i ja musiałam młodego trzymać na kolanach.Z tego wszystkiego ja i on we włosach grrr,no i w domu kąpiel,a teraz wykłóca się z bracmi o jakąś piłeczkę.
Dobrze, że fryzjerka ścieła Franka a nie Ciebie;-)
Martuś, ważne, żeby Tobie sie podobał. Za mnie wybrał brat, bo jeśli będzie jedna dzidzia to odziedziczę wózek po małej, która się urodzi w połowie czerwca. Nie pamiętam firmy, ale jest czerwony (czyli mój kolor:-D)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry