reklama

Nasze sprawy...

6mamo Xlander jest drogi a ja szukam używanego w miarę taniego
Dzonka ja bym też odziedziczyła po siostrze wózek ale oczywiście za nim zaszłam to go wydała i dupa... ciuszki za to dostanę

reklama
Martuś, ja mam obiecany ten wózek i wszystko co juz nie będzie małej potrzebne;-) Tylko spacerówkę będę musiała dokupić, bo chyba jeszcze będzie potrzebna dzidzi brata. Zresztą wszystko zależy na kiedy będę potrzebować wózka;-)

powiem Wam że ja mam świetny wózek .. nie jest żadnej znanej firmy tylko nasz Polski :)
jest mega i wygony i praktyczny

zaraz poszukam go w sieci :)

Wiecie może co z Anisiaj ??????????

Jak już wcześniej pisałam ja mam bardzo podobny do tego drugiego - taki jumper gt i jestem mega zadowolona. Jeździmy po wertepach na działkę i nic mu nie jest do tej pory. Jego minus jak chyba większości tego typu wózków to żeby go przewieźć potrzebne auto combi:):):)

Dzonka na pewno już nie długo :-D
ja już wczoraj pytałam co z Anisiaj :-(
Oby, oby, bo niedługo stuknie mi 30-tka:-D
Jak już wcześniej pisałam ja mam bardzo podobny do tego drugiego - taki jumper gt i jestem mega zadowolona. Jeździmy po wertepach na działkę i nic mu nie jest do tej pory. Jego minus jak chyba większości tego typu wózków to żeby go przewieźć potrzebne auto combi:):):)
A wydawało mi się, że dzisiaj to już norma, że wózki łatwo się składaja i rozkładają
Napisałam esa do ANisiaj, zobaczymy czy odpisze cosik

Ostatnio edytowane przez moderatora:
taki mam tylko na koszu mam raf-pol Zobacz załącznik 463963 z fotelikiem kupiłam , ma pełno pokrowców zaczepów i regulacji .. fotelik można wmontować w wózek
ma mnóstwo miejsca w środku .. ( mojej kuzynki córka się nie mieściła w ich wózku i byli wręcz zdziwieni ile u nas miejsca )
kosz pojemny jak dziecko uśnie w wersji spacerowej to można delikatnie opuścić do pozycji leżącej a maluch się nie obudzi :)

kupiłam jeszcze z gwarancją w komisie w Poznaniu :) był jako 2 wózek u dziadków wiec prawie nie używany :) za to z nami przeszedł już chyba wszystko hihi

ojjj dziweczynki widze ze dyskusja o wozkach hihi :) ja mam jeden upatrzony ktroy nawet zmiesci sie do naszej Pandy hihi :) kupwac bede przed porodem jakis miesiac moze 2 tyg :)
marta o wozkach sie duzo mozesz dowiedziec jak wejdziesz na majowki kwietniowki czerwcowki i one tam maja dyskusje wozkowe :)
anisiaj napisz Kochana bo na tylek dostaniesz hihi

reklama
Anisiaj napisała, że jest u Rodziców, bo kastrowali kota i teraz jest catsitter;-) I wejdzie wieczorkiem na BB

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry