reklama

Nasze sprawy...

ja mam ten upatrzony WÓZEK 4w1 X-TRALL 2012 SUPER CENA GRATISY!!! (2216482839) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a jak wyjdzie przy kupnie to sie okaze hihi
dzoanko aneczka uciekajce na watek starajacych sie hahaha bo tu o wozkach sie tylko gada i z niczyim zdaniem sie nie licza hihi
marta wiem jak sie czujesz ja mam tak samo mam dwoch braci 5 bratankow a u zanego chrzestna nie jestem ale juz sie z tym pogodzilam i w dupie mam skoro oni mnie tak to ja tez ich tak inaczej sie nie da . kochana przykro mi to pisac ale masz wlasnie teraz obraz swojej siostry :( przepraszam jesli Ci urazilam ale tak mysle

Ostatnia edycja:
reklama
Wiecie co jest mi mega mega przykro... może opowiem od początku moja siostra no dobrze jej się powodzi po prostu i ja zawsze byłam na ostatnim miejscu ja jej jedyna siostra, teraz szwagier ma urodziny jutro i wyprawia dla całej jego rodziny i znajomych a mi nic nie powiedziała- i się popłakałam:-( strasznie mi przykro
No rzeczywiście dziwne:-( W końcu jesteś jej jedyną siostrą. A nie było między wami niesnasek? Może myslała, że nie będziesz się dobrze czuła w obcym towarzystwie (w końcu to rodzina i znajomi szwagra). Nie przejmuj sie
ja mam ten upatrzony WÓZEK 4w1 X-TRALL 2012 SUPER CENA GRATISY!!! (2216482839) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a jak wyjdzie przy kupnie to sie okaze hihi
dzoanko aneczka uciekajce na watek starajacych sie hahaha bo tu o wozkach sie tylko gada i z niczyim zdaniem sie nie licza hihi
Czuje się taka niezrozumiana, niedoceniona, niezauważona....

Dzonka nie sądzę ona jest o 11 lat starsza ode mnie ja miałam 13 lat jak wychodziła za mąż bardzo dobrze znam rodzinę szwagra bo jeździłam do nich na wakacje. Ona taka jest zadają sie tylko z bogatymi bo po co z nami biedniejszymi nie jesteśmy na ich poziomie- przykre ale taka jest prawda
Bobo ten wózek co dodałaś też jest zajefajny :)

dzoanko nie placz kupie Ci groszki hihi tylko nie placz :) a tych wszystkich co gadaja o wozkach to
0shoot.gif
do tylkach haha

Marta, skoro ona taka nadęta to tym bardziej nie masz czego żałować i się czym przejmować:-)
Bobo, ale groszki ptysiowe? No dobra, niech będzie
Anaber, nie przejmuj się, nic się nie stało. Tak żartuję z tego co napisała Bobo:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry