reklama

Nasze sprawy...

bobo dużo zdrówka dla babci.Moja babcia ma już 89 lat,już ledwo chodzi,ale bardzo ją kocham!!!
Marta mimo iż nie mam rodzeństwa wiem co czujesz.Mam dużo kuzynów i kuzynek od strony mamy.Tylko jedna z nich chętnie mnie gości,reszta patrzy tylko na kasę.Moich rodziców chętnie spraszają,bo moi mają trochę kasy.A ja niestety nie.Pewnie wychodzą z założenia,że jestem biedakiem,bo przy 6 dzieci....No cóż nie przelewa mi się i czuję się jak piąte koło u wozu.

reklama
Szóstkowa mamo, takie to już jest, że wdzisiejszym świecie wiele osób wartość człowieka ocenia po tym ile ma na koncie, a nie jaki jest.
Bietka, nie wszystkim, ale wielu osobom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzoanko co z tego ze wezwalibysmy pogotowie jak babcia pozamykana i ich by nie wpuscila . tata z mama zawioza ja do szpitala zeby zobaczyc co i jak. moja babcia ma 78 lat a kondycje lepsza niz ja to ona zaopatruje cala rodzine w grzybki jagodki itp babcia bez lazenia po lesie zyc nie moze

Bobo, w takim razie trzeba liczyć, że pogoda ją tak wymęczyła, dzisiaj jest wyjątkowo nieprzyjemnie
Anaber, terminowo to chyba Bietka dotrze szybciej do mety;-)

bietka anaber na kiedy macie terminy? po was nastepna rodzi????
tata dzwonil ze babcia bedzie dzis na noc u kuzynki mojej ze cisnienie jest co prawda sakczace ale wysokie nie jest

Scoti poprosze o zmiane w tabelece wizyta 4 czaerwiec :) dziekuję :tak:

Bobo ja mam na 18 lipca a z tebelki wyczytałam,ze bietka na 4 lipca :-p a ja 5 lipca mam urodziny hehhehee po nas to dopiero marta i scoti na koniec pażdziernika i pozniej aga, a własnie gdzie sie aga podziewa ?? nie było jej ostatnio

czy ja slepa jestem ??

Dzoana terminowo tak tylko ja drugi poród więc większa szansa,że może być wczesniej tymbardziej ,ze termin ten mój to z OM a z usg wychodzi 9 dni wczesniej :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry