Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

wloski zrobione efekt ok tylko szkoda ze moja buzia taka blada a nie chce nakladac tone pudru na urlopie..... jak M przywiezie karte pamieci to moze uda mi sie pstryknac jakies zdjecie.
Najdziwniejsze, że lekarka robiła mi USG w poniedziałek i pęcherzyka nie było, a do tego mnie bolały jajniory. Ale co tam dzisiaj nie zaszkodzi, co nie?
Trzymam kciuki, daj znać jak Ci poszło, chociaż wiem, że pójdzie dobrzeDzona, Bobo dobrej nocy ;-)
Ja też już idę bo o 6:30 muszę wstać do szkoły.. trzymajcie kciuki za moje dwa zaliczenia... Miłego weekendu dziewuszki i kolorowych snów !

Hej Aguś, dobrze, że napisałaś. Co tam u Ciebie? Jak się czujesz?Jestem kochane moje
Przepraszam że nie pisałam ale miałam problemy z internetem
u mnie wszystko ok maluszek coraz bardziej daje o sobie znać
Dobrej nocy
Lecę nadrabiać zaległości
No to Anaber, Twój Borysek wysuwa się na prowadzenie;-)Jestem na chwilkę.
Ja obstawiam ,że Borysek pierwszy będzie.
Martuś niestety tak bywa,ale najważniejsze jest to,jacy my jesteśmy i co mamy w sercu i głowie,a nie w portwelu.Gratuluję udanego zakupu.
No u nas też była mega burza,było ciemno jak w nocy,potem poszłam do kumpeli i dopiero teraz wróciłam.Ona jest w ciąży w 23 tc,ma cukrzycę no i niestety pali jak parowóz i to mnie boli.
Kochane nie będę Wam smęcić,zatem papa dobrej nocki!!!