reklama

Nasze sprawy...

reklama
anaber wybacz juz zmieniam, ja dzisiaj do lodowki probowalam wlozyc pilot:sorry2::sorry2: wloski zrobione efekt ok tylko szkoda ze moja buzia taka blada a nie chce nakladac tone pudru na urlopie..... jak M przywiezie karte pamieci to moze uda mi sie pstryknac jakies zdjecie.

dzoana a serduszka byly? owulka sobie w kulki leci widze

Marta, ale który?
Scoti, były zaraz przed skokiem, ale od tego czasu nie. Chyba dzisiaj zaciągne mojego M na przytulanka, co tam, że jutro do pracy na 6:-D Najdziwniejsze, że lekarka robiła mi USG w poniedziałek i pęcherzyka nie było, a do tego mnie bolały jajniory. Ale co tam dzisiaj nie zaszkodzi, co nie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzona, Anaber ten brązowy na żywo jest śliczny jeszcze ładniejszy :-D
6mamo ja z moją siostrą tak mam właśnie patrzy na nas z góry. Śmieją się z nas że przez rok odłożyliśmy sami na nasze wesele że tak mocno oszczędzaliśmy ale się udało i opłacało. Ostatnio mi dogryzła że lepiej pampersów nie kupować tylko dziecko na gazetę kłaść wykupa się i wyrzucisz- mówi. Znajomych mają samych bogaczy w rodzinie szwagra tez tylko się prześcigają lepszymi sprzętami i co kupili dzieciom. Masakra jest mi tak przykro że ona taka jest….
Bietka ona jest po prostu wyrachowana nie wiem czy chciała by ze mną szczerze rozmawiać bo nie jesteśmy na tym samym poziomie.
Bobo zdrówka dla Babci :*

A u mnie mega burza się rozpętała ... jutro do szkoły idę i mam dwa zaliczenia buuu nie chce mi sie

Dzona, Bobo dobrej nocy ;-)
Ja też już idę bo o 6:30 muszę wstać do szkoły.. trzymajcie kciuki za moje dwa zaliczenia... Miłego weekendu dziewuszki i kolorowych snów !

Ostatnia edycja:
Jestem kochane moje
Przepraszam że nie pisałam ale miałam problemy z internetem
u mnie wszystko ok maluszek coraz bardziej daje o sobie znać
Dobrej nocy
Lecę nadrabiać zaległości

Jestem na chwilkę.
Ja obstawiam ,że Borysek pierwszy będzie.
Martuś niestety tak bywa,ale najważniejsze jest to,jacy my jesteśmy i co mamy w sercu i głowie,a nie w portwelu.Gratuluję udanego zakupu.

No u nas też była mega burza,było ciemno jak w nocy,potem poszłam do kumpeli i dopiero teraz wróciłam.Ona jest w ciąży w 23 tc,ma cukrzycę no i niestety pali jak parowóz i to mnie boli.

Kochane nie będę Wam smęcić,zatem papa dobrej nocki!!!

reklama
Witam się w ten deszczowy poranek. U mnie jest oberwanie chmury, leje i leje. Ciekawe czy przestanie do 14
Dzona, Bobo dobrej nocy ;-)
Ja też już idę bo o 6:30 muszę wstać do szkoły.. trzymajcie kciuki za moje dwa zaliczenia... Miłego weekendu dziewuszki i kolorowych snów !
Trzymam kciuki, daj znać jak Ci poszło, chociaż wiem, że pójdzie dobrze:tak:
Jestem kochane moje
Przepraszam że nie pisałam ale miałam problemy z internetem
u mnie wszystko ok maluszek coraz bardziej daje o sobie znać
Dobrej nocy
Lecę nadrabiać zaległości
Hej Aguś, dobrze, że napisałaś. Co tam u Ciebie? Jak się czujesz?
Jestem na chwilkę.
Ja obstawiam ,że Borysek pierwszy będzie.
Martuś niestety tak bywa,ale najważniejsze jest to,jacy my jesteśmy i co mamy w sercu i głowie,a nie w portwelu.Gratuluję udanego zakupu.

No u nas też była mega burza,było ciemno jak w nocy,potem poszłam do kumpeli i dopiero teraz wróciłam.Ona jest w ciąży w 23 tc,ma cukrzycę no i niestety pali jak parowóz i to mnie boli.

Kochane nie będę Wam smęcić,zatem papa dobrej nocki!!!
No to Anaber, Twój Borysek wysuwa się na prowadzenie;-)
Borysek 2:1 Igor
Miłego dnia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry