reklama

Nasze sprawy...

Hej Dziewczynki! u nas super słońce i pogoda, ale ma być burzowo:baffled: brrrrr, nienawidzę burzy.
Marcia ja już się pogubiłam w w twoich zakupach:-) Wózek nr1 czy nr2 ?:) A co do siostry to niestety tak się zdarza, bo " z kim się zadajesz takim się stajesz":-(A z rodziną to tylko na zdjęciu:-) Kiedyś myślałam że mam fajną rodzinkę cioteczną, ale jak tylko poszło o kase to okazało się jacy są:crazy: i powiedzieliśmy że żadnych kontaktów z nimi.

reklama
Marta-nie przejmuj sie siostrą wiadomo że jest ci przykro ale co na to poradzisz jesteś bardzo dobrym człowiekiem i to sie liczy a ona kiedyś będzie żałowała swojego postępowania bo siostry za pieniądze sie nie kupi kciuki za zaliczenia&&&&&&&&&&&&&:-) Justi-ale z ciebie ranny ptaszek jeszcze w sobote u nas dziś miało być ochłodzenie na 13 st z 30 paru nie wiem jeszcze jak jest bo na zewnątrz pójde dopiero jak będę szła na zakupy Anaber,Bietka-chyba Igorek będzie pierwszy chociaż z porodami nigdy nic nie wiadomo moja koleżanka jest już do porodu ale córusi sie nie spieszy więc narazie na nią czekają Szostkowamamo-szkoda że twoja koleżanka sama świadomie krzywdzi swoje dziecko niestety są takie kobiety i co na to poradzić ja osoiście też znam kilka takich i sie im nie przetłumaczy:no: Ja sie dziś fatalnie czuje boli mnie okropnie gardło do 2 w nocy nie spałam tak mnie bolało i jeszcze mam okropny katar na taki upał to pierwszy raz w życiu jestem chora

witam w sobotni poranek :)))

widzę, że tu zakłady, kto pierwszy ... - hehehehehehe :-)
z ostatniego usg mam termin na 2 lipca - anaber ja mam urodziny 4 lipca !!!! a Ty 5-go :))) ale czad !!!!

marta gratuluje zakupu ;-)
aga pisz co u Ciebie :)
dzoana
- u nas piękna pogoda, choć podobno mają być burze, z tym śluzem to jest tak, że ja nawet po owu miałam białko... ponieważ tak naprawdę liczy się śluz na szyjce, a nie to co my dostrzegamy ... być może to co się u Ciebie pojawiło to śluz, który "schodzi" z szyjki i widzisz jego resztki, które były na szyjce w dniach płodnych, Kochana ja zauważyłam dopiero tę prawidłowość jak zastosowałam testy owulacyjne... temp i obserwacja mojego ciała niestety nie są moją mocną stroną.
bobo zdrówka dla babci
justi ja też nie lubię burz

Ostatnia edycja:
Witam z pochmurno-burzowego Gorzowa.
Pogoda niezbyt fajna,ale mam nadzieję,że padać nie będzie bo o 10 idziemy na festyn rodzinny do szkoły Kamili i Szymona.

Kochane ja nigdy nie byłam dobra jeśli chodzi o obserwację śluzu ,tempki itp.To mój m wyliczał mi dni płodne.

Pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna LEJDIS i życzę miłego,relaksującego dnia!!!

witam w sobotni poranek :)))

widzę, że tu zakłady, kto pierwszy ... - hehehehehehe :-)
z ostatniego usg mam termin na 2 lipca - anaber ja mam urodziny 4 lipca !!!! a Ty 5-go :))) ale czad !!!!

marta gratuluje zakupu ;-)
aga pisz co u Ciebie :)
dzoana
- u nas piękna pogoda, choć podobno mają być burze, z tym śluzem to jest tak, że ja nawet po owu miałam białko... ponieważ tak naprawdę liczy się śluz na szyjce, a nie to co my dostrzegamy ... być może to co się u Ciebie pojawiło to śluz, który "schodzi" z szyjki i widzisz jego resztki, które były na szyjce w dniach płodnych, Kochana ja zauważyłam dopiero tę prawidłowość jak zastosowałam testy owulacyjne... temp i obserwacja mojego ciała niestety nie są moją mocną stroną.
bobo zdrówka dla babci
justi ja też nie lubię burz
Mi z tempki owu wyskoczyła w niedzielę lub poniedziałek, wg USG w niedzielę, bo w pon lekarka już nie widziała nawet resztek pęcherzyka. A ze szczęśliwymi testami Bobo to się w tym cyklu zagapiłam, pewnie dlatego, że nie mam tego w nawykach. Dobrze wiedzieć, że ja nie jestem jakaś nie taka, że śluz płodny wychodzi mi dopiero po dniach płodnych:crazy:
Witam z pochmurno-burzowego Gorzowa.
Pogoda niezbyt fajna,ale mam nadzieję,że padać nie będzie bo o 10 idziemy na festyn rodzinny do szkoły Kamili i Szymona.

Kochane ja nigdy nie byłam dobra jeśli chodzi o obserwację śluzu ,tempki itp.To mój m wyliczał mi dni płodne.

Pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna LEJDIS i życzę miłego,relaksującego dnia!!!
I jak mu szło z tym wyznaczaniem dni płodnych? Mojej koleżance jak mąż wyliczył to pojawiło się drugie dziecko;-)
Witaj Aneczka:-)

Witam wszystkie panie:-):-):-)

U mnie wszystko dobrze, maluszek coraz częściej daje znać o sobie, wczoraj moi teście się dowiedzieli o ciąży teściowa zaraz dzwoniła z gratulacjami i jak ona to się strasznie nie cieszy że zostanie babcią, co za obłuda. Nienawidzę tej kobiety i przynajmniej na dzień dzisiejszy nie zobaczą dziecka:wściekła/y:
Marta gratuluje zakupu
Bietka mi się wydaje że Ty wcześniej urodzisz
Bobo zdrowia dla babci
6mamo dzieciaki super ale tatuaż niezbyt
Dzoana &&&&&&&&&&&&&& za ten cykl
Wiola współczuję chorubska
Justi masz rację z rodziną to tylko na zdjęciu
Aneczka przekichane z taką rodziną z kąt ja to znam

Nie pamiętam co jeszcze miałam napisać
Miłego dnia Zyczę;-);-);-);-)

Witam się i ja :)
dopiero wstaliśmy :szok: tzn ja z m a młody jeszcze troli, ale jak wstanie to jedziemy na zakupy bo na dzis maly gargamel zazyczył sobie nalesniki wiec trza jechac po twaróg i zrobić jakieś zakupy.

ja tylko na chwilkę.

bietka no to same raczki będą :-) super hehehehehhe Igorek 2 : 2 Borysek :-p
bobo jak tam babcia??
marta trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:happy2:
wiolka zdrówka dla Was :*

aneczko czy ja dobrze zrozumiałam ,że juz kupiłaś dkla mnie te wazoniki w ikei czy to mi się przysniło ??;-)

Dzoanka a Ty bidulko w pracy trzymaj się :)

Szóstkowamamo ja tez nigdy nie mierzyłam tempki zawsze na żywiol i sie udawało a jak miąłam nauki przedmalżeńskie to wykres z internetu ściągnełam i pani mnie pochwaliła :rofl2:

jeśli kogos ominelam to przepraszam i pozdrawiam wszystkich :happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hek Kobietki ja piszę z uczelni sorki że tylko o sobie
Egzaminy poszły oki wszystko napisałam więc mam nadzieję że zaliczę. Doktorka do mnie podeszła i powiedziała że policzy mi chyba ocena na pół bo jest nas dwoję hi hi żartowała oczywiście i się śmiała.
Teraz czekam na taką profesorkę bo muszę jej pracę oddać na zaliczenie a od miesiąca sobie w kuli leci i nie przyłazi...
Więc do za niedługo hi hi Miłego dzionka
:-D

A wózek ( nie pamiętam kto pytał) kupiliśmy ten brązowy czyli nr 2 jest ładniejszy niż na zdjęciu :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry