reklama

Nasze sprawy...

joweg zdrówka dla męża i ciebie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dzoana z liczenia m zawsze dzieci były:tak::-).

bobofrutku a jakiego koloru i konsystencji było to coś,co z ciebie wyleciało?

Ja przed chwilką wróciłam z festynu,było świetnie,mam trochę zdjęć,które później tu wstawię.
Na obiadek mam zraziki wołowe z sosem i kasza gryczana,a do tego kompot rabarbarowo-jabłkowy.

reklama
Aneczko rewelacja,po prostu cudeńka.Widać,że jesteś dobrym człowiekiem,bo Pan Bóg złym takich darów nie rozdaje.

Zapomniałam dopisać,że mój m jest raczkiem(15 lipiec) i moja babunia(16 lipiec),a ja jestem rybką(19 marzec).Raczek to super znak zodiaku.

bobo tak jak napisała Marta glutem się nie martw.

Ostatnia edycja:
Aneczko rewelacja,po prostu cudeńka.Widać,że jesteś dobrym człowiekiem,bo Pan Bóg złym takich darów nie rozdaje.

Zapomniałam dopisać,że mój m jest raczkiem(15 lipiec) i moja babunia(16 lipiec),a ja jestem rybką(19 marzec).Raczek to super znak zodiaku.

bobo tak jak napisała Marta glutem się nie martw.
przesta ń bo aż mi głupio hehe :zawstydzona/y:

Aneczka pieknie to wygląda jak ja to wystawię ta zaraz, jak ktoś przyjdzie i zobaczy to tez takie bedzie chciał :) na bank teściowa :) i moja mama czy wrazie co mogą zlozyć zamówienie czy juz masz mnie dosyć :)
kochana napisz mi ile mam kaski przelac :)

dziewczynki to byl taki wielki glut-sluz jak jest np podczas dni plodbych tyle ze ten byl taki badziej zbity ale nie byl jakos zabarwiony na czerwono czy brazowo. teraz juz nie ma nic

po szkole poszłam spać i teraz wstałam robię obiadek właśnie jajo sadzone z mizerią i ziemiaczki tak na szybkiego
Bobo ja mam pełno śluzu od początku ciąży taki właśnie jak piszesz i nie martw się proszę CIę bardzo bo szkodzisz fasolince
Aneczka piękne ja na pewno się do Ciebie zgłoszę po słoiczki takie do mąki, cukru ale najpierw zmienię kuchnię to będę wiedziała jaki kolor :)

Ostatnia edycja:
po szkole poszłam spać i teraz wstałam robię obiadek właśnie jajo sadzone z mizerią i ziemiaczki tak na szybkiego
Bobo ja mam pełno śluzu od początku ciąży taki właśnie jak piszesz i nie martw się proszę CIę bardzo bo szkodzisz fasolince
Aneczka piękne ja na pewno się do Ciebie zgłoszę po słoiczki takie do mąki, cukru ale najpierw zmienię kuchnię to będę wiedziała jaki kolor :)
zamierzam opanować robienie tego w 3D więc wypukłe literki będę mogła zrobić :)

reklama
hej dziewczyny,

przepraszam za nieobecność, odtańczę swoje - jestem u rodziców, kastrowaliśmy kocurka, a dzisiaj byliśmy na zakupach - poluję na kieckę na ślub, żeby mieć coś fajnego i nie być jak połowa wesela w zarze ;)

bobo - jak śluz był jasny to się nie przejmuj, uwierz mi poronienie naturalne to ogromny ból i dużo krwi, więc byś wiedziała, że to to...tak, jak mówi Marta, jest ok i przestań schizować

przepraszam, że tylko tyle, ale Was doczytać, to niemożliwość po kilku dniach ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry