reklama

Nasze sprawy...

Hej Aniś !!! dobrze że jesteś :)
Na grupie jest zdjęcia Twojego pudełka i czekam z lakierem aż powiesz jak wolisz i czy w ogóle pomysł Ci się podoba

reklama
ale piękne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lepszego sobie nie mogłam wymarzyć. Bez kwiatów Aneczko poproszę. No i podaj mi kochana dokładną cenę, bo ja Ci wysłałam tylko "zaliczkę" na materiały, a Twoja praca też jest w cenie.

reklama
hejka

jestem, byłam odwiedzić teściową - ma coś z kręgosłupem, nosi kołnierz - m mnie namówił - więc nie wypadało.... staram się być grzeczna, żeby nikt nie miał do mnie zastrzeżeń ...
jak wróciliśmy nasza psinka wygryzła sobie kleszcza i miałam potok krwi - ma specjalną obrożę + krople i kleszcze same odpadają - jak uschną ,ale nie... teraz musiała sama sobie z nim poradzić... no i była operacja ... musiałam zdezynfekować miejsce po ugryzieniu, spalić kleszcza- a feeeeeeeeeee

anaber no byłby jaja jakbyśmy razem zaczęły ;-)
anisiaj bardzo ładna sukienka ... bardzo ... :)))))
bobo tym "glutem" się nie martw im ciąża starsza tym zacznie przybywać Ci wydzielinki, ja noszę od dawna wkładki i zmieniam je przy każdej wizycie w toalecie, czyli 16 razy dziennie :-D
marta sx, szóstkowa mamo uwielbiam rybki - mój m jest Rybą - mam wielu przyjaciół ryby - zresztą ryba i rak to wodne znaki- dlatego świetnie się rozumieją :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry