reklama

Nasze sprawy...

Jestem kobietki po odwiedzinach m siostry mała sliczna lalunia posiedzieli troche oczywiscie mnie terroryzowała pytaniami czy napewno ospe przechodziłam bo ospa w ciąży to masakra dla dziecka i czy bede sobie badania genetyczne robiła bo nie żeby mi wprost powiedziała ale przecież mamy chore dziecko jakos to przetrwaam nie byli tak długo na szczęście Joweg-zdrówka dla męża a dla ciebie dużo siły:-) Anisiaj-fajnie że jesteś w końcu sukienka ładna nie oklepana;-) Bietka z psami to tak jest a kleszcze to są prze cholery nie nawidze ich po prostu Marta-jak przetrwałaś dzien na studiach? Ja zatrudniłam męża w kuchni kolacje mi przyniósł ja siedze pod kocykiem herbatke z miodem też mi przyniół a mnie już gardło na noc atakuje zimno jak cholera u nas

reklama
Wiolka jakoś dałam radę ale jak wróciłam to poszłam spać i 2 godzinki mnie nie było hi hi jutro też niestety idę ale na 10 do 11 i do 13 do 17 beznadziejnie bo tyle przerwy mi zrobili między zajęciami :no:

Joweg nie ma nic gorszego niz brak zdrowia bo za pieniadze sie go nie kupi niestety z całego serca zycze poprawy Marta-dobrze ze tam nie usypiasz ja na taka pogode jak dzis mamy to jestem ledwo zywa spiaca a jak jest goraco to chce mi sie zyc cos robic

Ostatnia edycja:
Joweg-wierze ci że nie masz siły ale to właśnie jest siła zycia że człowiek sie nie poddaje stara i walczy z chorobą z przeciwnościami losu wiem ze jest wam bardzo ciężko i bardzo was podziwiam jestescie wspamniałymi ludźmi i zasługujecie na szczęście zobaczysz że w końcu sie los do was uśmiechnie i wszystko sie ułoży:tak::-):-)

wiolka23- mialam chwile zwatpienia czy chce dziecko naprawde ciezko mi bylo wczoraj caly dzien przeplakalam :( a moj maz chce dziecko bo niechce zebym zostala sama jak go zabraknie i postanowilam spelnic jego moje nasze marzenie i sprobowac , niedlugo bedzie wszystko wiadome :) juz niedlugo :)

Joweg dokładnie tak jak mówi Wiolka nie poddawaj się i nie trać nadziei a zobaczysz że wszystko się uda. Twój trud w końcu zostanie wynagrodzony ...

anisiaj na oczy ;-) wierzę, że też masz piękne - hahahahahaha :rofl2:
joweg zdrówka dla męża , bądź silna !!!! Wasze marzenie się spełni i będziecie we trójkę
wiolka, u mnie tez zimno jak cholera...12 stopni , a wczoraj było 32 - świetnie... :no:

idę zrobić to co wiolka czyli pod kołderkę z herbatą - życzę Wam słodkich snów - spokojnej nocy - do jutra :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry