reklama

Nasze sprawy...

pokazuje sie,ze zyje..ledwo ..ledwo...caly czas wymiotuje,wszystkim co zjem..juz nie daje rady..zoladek wiecznie pusty,caly pzrelyk podrazniony,a ja czuje sie jakby mnie walec przejechal..zdecydowanie bardziej wole rodzic,niz byc w ciazy...mam tylko nadzieje,ze ta ciaza nie bedzie taka jak z cora tj cale 9m.wymioty..,ze tym razem po 12tc bedzie lepiej..jestem nie do zycia..,nawet na kompa nie mam sily..jedynie co sprawdzam to poczte i fb,ale tak w biegu..bo jak dluzej siedze przy kompie,to jeszcze bardziej wszystko mi podchodzi do gory...:zawstydzona/y:
pozdrawiam was kochane mocno..jak poczuje sie lepiej to do was wroce..:tak:
joweg trzymam mocno kciuki !!! &&&&&&&&&&&&& i sle fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)
u mnie pozytywny test owu wyszedl w 17dc a test ciazowy pozytywny w 28dc..coprawda kreseczka blada,ale widoczna ;-)
ps.przepraszam,ze tylko o sobie...ale naprawde nie mam sily na czytanie i pisanie....ale myslami jestem z wami :tak:

reklama
Madlen-kochana strasznie ci wspólczuje a nie możesz jak będziesz na wizycie poprosić żeby ci coś przepisali żeby ci sie te wymioty uspokoiły?U nas normalnie jak takie wymioty męczą to przepisują nieraz takie czopki po których masz natychmiastową poprawe współczuje ci trzymaj sie Dobranoc ja też uciekam

wiolka pod koniec m-ca mam wizyte i jak nie minie,to powiem..nie wem czy tutaj cos zapisuja..ale zapytam..bo dluzej tak zyc sie nie da..bo te moje Malenstwo jesli ja nic nie jem...to ono tez :-(
dobranoc..ja juz tez uciekam

Witam sie w nocy
wlasnie siedze na walizach moje skarby chrapia, a ja jak zwykle mam takiego stresa ze nie moglam zasnac, za godzinke wyjezdzamy wylot mamy o 7 rano, w dusseldorfie bedziemy o 9.30 plus prawie godzina jazdy do gelsenkirchen jak sobie pomysle ile bedziemy godzin w podrozy to az mnie glowa zaczyna bolec.

Dzisiaj zwariowany dzien bo o 18 popsul sie nam akumulator, wszystkie sklepy zamkniete auto zatankowane do pelna a w nocy trzeba wyjezdzac, naszczescie tata ma teraz jedno auto ktore sprzedaje pozyczyl je nam, wiec do edynburga nim pojedziemy i zostawimy na tydzien na parkingu.

Trzymajcie kciuki za podroz mam nadzieje ze wszystko pojdzie gladko i mala bedzie grzeczna. Przepraszam ze tylko o sobie ale nawet nie dalam rady poczytac co naskrobalyscie. Spijcie dobrze

Dzien dobry Madlen-własnie dlatego powinni cos przepisac bo przez kilka dni mozna to przetrwac ale przez dłuzszy okres czasu to ani mama ani dziecko nie maja zadnych substancjii odzywczych a przeciez dziecko musi rosnac mam nadzieje ze cos ci jednak dadza:-) Scoti-trzymam kciuki za podróz mam nadziejr ze obie z córa dobrze ja zniesiecie:tak: A ja obudziłam sie dopiero niedawno własciwie maz mnie obudził bo mi sniadanie do łózka przyniosł a ja głos straciłam nie moge nic powiedziec:wściekła/y: Miłego dnia

witam porannie, u mnie słonecznie, ale zimno - brrrrrrrr....

madlen współczuje, lada moment powinno to minąć... musisz powiedzieć na wizycie, faktycznie w PL przepisują czopki i one b. pomagają. Trzymaj się kochana !!!!

joweg ja robiłam 13 dni po owu test.

Dzień dobry dziewczęta!!!

Anisiaj fajna ta suknia.
madlen mnie na mdłości i wymioty gin przepisał DIPHERGAN w tabletkach i pomagało rewelacyjnie.Ten sam lek jest też w zastrzykach.
joweg zdrówka,zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla Was.Ja hcg robiłam 2-3 dni po spodziewanym terminie @.
scoti za bezproblemową podróż &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.

Ostatnia edycja:
Witam się i ja
Bietka u nas też słonecznie ale zimno
Scoti szczęśliwej podroży
Joweg &&&&&&&&&&&&&&&&& i pamiętaj że jestem z tobą
Madlen współczuję ja w żadnej ciąży nie wymiotowałam w tej teraz miałam tylko mdłości
Marta miłego dnia

Hej Dziewczynki!! my dzisiaj wybywamy do teściów na imieniny teścia, zrobiłam sałatkę, ale obiad mam z głowy:-)
Scoti szczęśliwej podróży i szybciutko wracajcie do nas:-)
Madlen ja może nie wymiotowałam tak jak Ty, ale mdłości na zapachy miałam do samego końca. Szarpało mnie nawet jak leżałam na patologii dzień przed porodem, i mój m nazwał mnie struś:-) od sposobu biegnięcia do łazienki:-)
Marta miłego dnia na uczelni:-) Mnie dzisiaj śniło się że mam zaliczenie u jednego profesora z wykładów:-), i oczywiście nic nie umiałam. To chyba przez to gadanie z wami:-)
Joweg wierze że stres łapie Cie pewnie coraz częściej, ale strasznie mocno trzymamy za Ciebie kciuki i musi się udać! Zdróweczka dla Twojego m &&&&&&&&&&
Miłego dzionka dla każdej z Was!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry