szóstkowa mama
Fanka BB :)
Dzoana obydwie kreacje są bardzo ładne i mają swój urok.Jednak mnie bardziej podoba się wersja na krótko,no i te szpilki są rzeczywiście obłędnie piękne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

super że Ci się podoba bombka jest w nieco innym stylu bardzieś xmasowaale piękne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lepszego sobie nie mogłam wymarzyć. Bez kwiatów Aneczko poproszę. No i podaj mi kochana dokładną cenę, bo ja Ci wysłałam tylko "zaliczkę" na materiały, a Twoja praca też jest w cenie.
byłam u mamyAnisiaj kochana dobrze że jesteś bo już się martwiłyśmy
Gdzie się podziałyście ????
piękna.........................tylko proszę się nie śmiać, bo jest specyficzna, ale w moim stylui czarna, ale ja mam w nosie zabobony
Leopard Embellished Shoulder Pads Black Dress [NCSKI0349] - $32.99 :

Współczuję siedzenia na uczelni pół niedzieli, dobrze, że brzydka pogoda, bo przynajmniej nie szkoda. A M nie pomyślał, żeby coś do jedzenia zrobić. Hmm, nieładnieJestem o Boże dotrwałam do końca zajęć dopiero co weszłam do domu masakra... zimno jak cholera, zmarzłam i jeszcze muszę obiad teraz sobie zrobić bo jestem głodna a m nie zrobił nic![]()