reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anisiaj, sama sobie namieszałam, kupując wczoraj tą drugą kieckę;-)Co do rodziny męża, to może nie chcieli się narzucać.
Szóstkowa mamo, obie mają coś w sobie, dlatego decyzja jest taka trudna:wściekła/y:

Jestem o Boże dotrwałam do końca zajęć dopiero co weszłam do domu masakra... zimno jak cholera, zmarzłam i jeszcze muszę obiad teraz sobie zrobić bo jestem głodna a m nie zrobił nic :wściekła/y:

ale piękne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lepszego sobie nie mogłam wymarzyć. Bez kwiatów Aneczko poproszę. No i podaj mi kochana dokładną cenę, bo ja Ci wysłałam tylko "zaliczkę" na materiały, a Twoja praca też jest w cenie.
super że Ci się podoba bombka jest w nieco innym stylu bardzieś xmasowa :)
Anisiaj kochana dobrze że jesteś bo już się martwiłyśmy :tak:

Gdzie się podziałyście ????
byłam u mamy :)
tylko proszę się nie śmiać, bo jest specyficzna, ale w moim stylu ;) i czarna, ale ja mam w nosie zabobony ;)

Leopard Embellished Shoulder Pads Black Dress [NCSKI0349] - $32.99 :
piękna.........................
przeczytałam Was pobieżnie - przepraszam ale mam mnóstwo pracy ..

KOCHAM WAS !!!!!!!!!!!!!

Zajrzę w przerwie na kawę :zawstydzona/y:

Jestem wróciłam od rodziców zimno okropnie mnie cały dzień wogóle jest zimno współczuje ci Marta przecież wiedział że idziesz dziś na uczelnie to mógł cos dla was zrobić do jedzenia siedze pod kocykiem i pije herbate z miodem

Jestem o Boże dotrwałam do końca zajęć dopiero co weszłam do domu masakra... zimno jak cholera, zmarzłam i jeszcze muszę obiad teraz sobie zrobić bo jestem głodna a m nie zrobił nic :wściekła/y:
Współczuję siedzenia na uczelni pół niedzieli, dobrze, że brzydka pogoda, bo przynajmniej nie szkoda. A M nie pomyślał, żeby coś do jedzenia zrobić. Hmm, nieładnie:wściekła/y:

reklama
Martuś, no to mi zrobiłaś smaka. Dawno nie jadłam rosołu z lanymi kluskami. Ogólnie dawno rosołu nie gotowałam, a od kilku dni mnie ciągnie. Może w tygodniu zrobię.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry