reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta-ja kupuje te płyny już od dawna z kwasem mlekowym pozatym musze też nastke takimi płynami podmywać żeby nie miała nawracających zapaleń dróg moczowych

ja dla młodej używałam kosmetyków Oriflame są genialne .. nigdy nic jej nie uczuliło...

A do pępuszka polecam Octanisept można nim też odkażać rany wiec w razie cc się przydaje

Ja byłam konsutantką oriflajmu lubie ich kosmetyki ale osobiście aż takiego przekonania do nich nie mam żeby noworodka w nich kąpać U nas nastka miała delikatną skóre i jak pampersy zmieniliśmy to skończyło sie zapaleniem skóry więc poprostu dla jej bezpieczeństwa nie kombinowaliśmy a po cesarce mi lekarz doradził kupić zwykłe szare mydło i kazał przemywać rane i bardzo szybko i ładnie mi sie wszystko zagoiło

Marta, ja mam mieszane uczucia, kiedyś byliśmy blisko z tymi znajomymi, ale ostatnio bardzo się rozluźniło między nami. Pan młody strasznie najeżdżał na mojego M, miał jakieś dziwne fazy i od tego czasu jestem strasznie cięta na niego. No i nie bardzo mam ochotę pójść na te wesele, ale M mówi, że wypada pójść, bo grają razem w zespole i kiedyś byli ze sobą blisko. No i idziemy, ale ochoty nie mam:no:

reklama
witajcie

wróciłam od rodziców... i miałam na obiad rosołek - hehehe :-)

aneczkaa wpraszam się na frytki - uwielbiam :tak:
anisiaj więc jednak nie pojechałaś :rofl2: i jak czujesz, że dobrze zrobiłaś ???

anaber ja słyszłąm, że johnoson uczula, ale ja nie mam doświadczenia ( Ty masz już synka :) ) - prawdopodobnie będę stosowała nivea baby, ale szczerze - nie myślałam o tym... wiem, że nie będzie to na 100% johnson.

dzoana już wchodzę na grupę oglądać sukienki - mnie osobiście bardziej podoba się długa wersja :-) ale to Ty musisz się dobrze czuć ...

wiolka
u mnie też zimno

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry