reklama

Nasze sprawy...

Bobo-skąd ja to znam mialam dziś podobną sytuacje mi mąż mówił że przez te chormony to sie dożarta zrobilam i wierz mi ze cisło mi sie na usta zeby mu powiedzieć spier....... ale sie powstrzymałam oni nie mają pojęcia jak my sie czujemy że czasem potrafimy sie zmęczyć niczym bo nasz organizm pracuje podwójnie teraz ale po co to tłumaczyć jak takiego faceta szare komórki i tak nie załapią zrób sobie herbatke i sie uspokój myśl o swoim bobolinku ja tak zawsze robie i mi pomaga:tak: Szostkowamamo-dobranoc

reklama
Hello z rana:-)
Życzę Wszystkim miłego dnia:-) Na razie jest tylko 5 stopni, ale moze później sie trochę ociepli, ważne, że nie pada.
Bobo, jesteście stosunkowo młoda parą, a dodatkowo niedawno razem sami zamieszkiliście. W tej chwili się docieracie, co nie jest latwe. Oby dzisiaj był lepszy humor i zeby mąż Ciebie nie denerwował:-)

Witam się i ja :)
Dzonka miłej pracy u nas też zimno ale nie pada
Bobo chłopem się nie przejmuj mój też mnie wkurza jak cholera... masz ochotę to zapraszam na kafkę czy herbatkę poplotkujemy :tak:

Dzień dobry ja czekam z małą na pania ktora po nią przyjeżdża bo dziś w końcu do przedszkola oddychne tylko cos ją kaszel zbiera więc nie wiadomo czy coś jej nie rozłoży u mnie też zimno jak cholera wiatr taki zimny jesiennie sie zrobiło:no:Miłego dnia

hejka :)

ja już wstałam, zaraz idę pod prysznic, wstawiłam już pranie z pościelą bo już czas na zmianę i jak się ogarne to chce się przejechać do pepco i tesco, w środe następne dwa egzaminy ale to testy więc już bedzie lepiej :tak:

tak mi się nic nie chce :baffled:

hej :) jestem ale ladna pogoda ide zaraz kopac do ogrodka :) bo kurcze za niedlugo transfer a nikt mi nic nie zrobi :( wiec musze sie wziasc za siebie w tym tygodniu :)

reklama
wstalam:) zjadlam wlasnie sniadanko i popijam sobie kakao:)
maz polazl do roboty niestety dzis konczy o 15 i bede musiala go znosic. nie gadam z nim takiego mam nerwa na niego ze szok. chce dzis isc na usg do jakiegos lekarza, musze jakiegos znalezc bo do mojego za 2 tyg ide dopiero a chce wiedziec ze jest ok z dzidzia moze to mi humor poprawi.
marta znasz jakiegos co pprzyjmie od razu na usg tylko?
wiolka ja nie wiem co Ci faceci tacy wkurzajacy sa :wściekła/y: masakra z nimi
milego dnia dziewuszki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry