reklama

Nasze sprawy...

reklama
witam i ja :)

kurcze jaki mam dziś śpiący dzień, pół dnia przespałam a teraz zjadam żelki bo mnie naszło :zawstydzona/y: nie miałam sily wczesniej coś napisać.

Dzoana mi sie bardziej podoba krótka sukienka tylko musisz trochę słońca złapać ;-)

MartaSx kurcze powiem Ci ,ze jesteś wyrozumiała jak by to na mnie trafiło ,ze by nie zrobił obiadu siedząc w domu cały dzień to by miał przesrane. Kurde jak już nie umie gotowac to by chociaż pizze Ci zamówił na Twój powrót. niech sie cieszy,ze na Ciebie trafił naprawde. :tak:

Dziewczynki jakiej firmy kosmetyki bedziecie kupowac dla swoich maluszków??
Też ostatnio rozmawialam z koleżanką która rodziła w styczniu ,ze dzieci nie myją już w szpitalu tylko wycierają chusteczkami hmmmmmmm ciekawe jak ta skórka reakguje te nasączone chusteczki. Jak ja rodzialm Igora to myły go codzień pod kranem no ale sie zmienia. Tak samo jak z pępuszkiem zawsze był zachwalany spirytus 70% do przemywania a teraz jakiś płyn z apteki który nie jest tani :no: ale ja chyba i tak zostanę przy spirytusie przynajmniej mam pewność,ze dobrze się zagoi. Igorkowi odpadł kikut na 6 dobe.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anaber-ja dla Nastki od małego stosowałam johnsona i bardzo sobie chwaliłam kosmetyki z tej serii do tej pory jej je kupujemy ale czasem tez kupuje produkty z ziaji bo zrobili linie dla dzieci i też jest ok

Anaber masz absolutną rację ! By mnie w końcu docenił ... Co do kosmetyków dla dzieci to chyba bambino albo jonson ale ostatnio widziałam tak jak Wiolka mówi serię z ziaji

Marta-jasne że powinien cie docenić :crazy::crazy: Johnson u nas sie super sprawdza a zwłaszcza teraz szampony do włosów bo Nastka ma długie ale kosmetyki z ziaji tez sa bardzo fajne i nie drogie

no wlaśnie tez tak myślałam o johnsonie tej seri dla noworodków chyba johnson baby. mają delikatne zapachy . Jeśli chodzi o bambino to nie toleruę zapachu oliwki, nie jestem w stanie tego znieść nie wiem dlaczego. krem bambino ok bo mój Igor go używa ale oliwce mówię nie :) Igora wogóle już od dłuższego czasu myję białym jeleniem w płynie i w końcu znikneły mu wypryski. Dość dużo rzeczy go uczulało. Ja białego jelenia to wogóle stosuję tylko do higieny intymnej zamiast tych płynów specjalnych po których bardzo szybko łapałam infekcję, a teraz spokój. tylko jestem ciekawa czy po porodzie nie bedzie mnie nic szczypać bo to wkońcu mydlo.

Ja mydło do higieny intymnej mam właśnie z ziaji ale to takie w białym dozowniku z nowszej serii. Też jestem ciekawa jak to po porodzie będzie ale na razie o tym nie myślę ;-)

Marta, jak nic w tygodniu ugotuję rosół, to już postanowione;-)
Anaber, z tym słońcem to tak jak pisałam na grupie, za dużo nie zdziałam, bo ja mam jasną karnację i bardzo ciężko jest mi się opalić. Jak już słońce mnie chwyci to na czerwono:-( A solarium nie cierpię:no:
Co do płynów do higieny intymnej to używam z Avon'u ten zwykły najzwyklejszy. Tylko po nim mnie nic nie piecze

reklama
Ja do higieny intymnej stosuje plyny z ziaji w bialym pojemniku właśnie i jestem zadowolona jeśli chodzi o kosmetyki dla dzieci to johnson ma delikatny zapach my lubimy żel krem do kąpieli dla dzieci z lawendą super Dzoana-pisałam ci pod zdjęciem kup sobie jakiś balsam stopniowo przyciemniający karnacje one sa fajne nie daja efektu jak samoopalacze plamy itp skóra sie ładnie przyciemnia i wyglada to naturalnie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry