D
Dzoana.a
Gość
Ja juz się żegnam do 16, bo musze się przygotować do pracy.
A Ty Bobo, daj spokój z pesymistycznymi wizjami, a jak nie dają Ci spokoju to umów sie na prywatną wizytę z USG i przkeonaj się, że z dzidzią wszystko ok.
Wiola, skoro jestes po plewieniu to należy Ci się chwila relaksu, hihi, kurz nie ucieknie;-)
Buźka i miłego przedpołudnia/popołudnia
A Ty Bobo, daj spokój z pesymistycznymi wizjami, a jak nie dają Ci spokoju to umów sie na prywatną wizytę z USG i przkeonaj się, że z dzidzią wszystko ok.
Wiola, skoro jestes po plewieniu to należy Ci się chwila relaksu, hihi, kurz nie ucieknie;-)
Buźka i miłego przedpołudnia/popołudnia

Marta-ja przy I ciąży te:-(ż miałam niskie ci:-(śnienie a teraz mam ok jak gin nic nie mowil to znaczy że jest ok w ciąży cały organizm musi sie na zmiany przygotować ja teraz kukam w telewizor bo idzie perfekcyjna pani domu jak ja bym chciala być taka perfekcyjna
ide coś robić bo samo sie nic nie chce zrobić

ale sa dni ,ze nie chce mi się tyłka ruszyć i mam w d..ie sprzątanie. ale pamiętam,ze przed porodem z Igorem to wstawałm o 5 prałam sprzątałam, układałam, sprawdzalam torbę 1000razy czy napewno wszystko mam i widzę,ze powoli tez zaczyna mi się to włanczać. Dzis już np przytargałam walizkę i spakowałam część rzeczy do szpitala :-) ale to już tak podobno jest a jestem straszna jak wiem,ze juz pwinnam mieć coś zrobione a jeszcze sie za to nie zabrałam. ale mój m juz to zaakceptował i wie,ze tak juz musi być ;-)