• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

marta-o aż taki potencjał to ty mnie nie podejrzewaj:-D robiłam dwa dania ale pierogi kupiłam u takiej babki która sama robi bo truskawki jeszcze drogie jak cholera a życia by mi brakło gdybym jeszcze dziś pierogi lepiła:zawstydzona/y:więc przyznaje sie bez bicia że poszłam na łątwizne i kupiłam

reklama
Hej Dziewczynki
Mało mnie ale kurcze głowa....więcej nie będę czasu jej poświęcać bo nie zasługuje na to;-)
U mnie też na dworze starsznie gorąco.Nie da się wytrzymać a w domu chłodno...
Jak nie będzie dzisiaj burzy to będzie cud.

Scotland jak ja bym chciała mieć taką koleżankę która przyjdzie do domku i mi włoski zrobi.

Marta a dlaczego niezbyt zestaw.Pychaaaa

Marta-zestaw pycha ja też miałam rybke młode ziemniaczki z masełkiem i koperkiem do tego sałata z jajkiem i ogórkiem polana jogutem naturalnym i dwie łyżki majonezu:-p ja mam dwa dania jakoś z przyzwyczajenia nastka woli zupki chociaż ryby też kocha pozatym mój mąż pracuje na budowie i po całym dniu to jedno danie mogłoby być nie bardzo:confused:

Mnie z kolei martwi moje niskie ciśnienie, zawsze miałam niskie ale ostatnio mam cały czas 90/60 gin nic nie mówi, piję sobie kawkę małą rozpuszczalną z mleczkiem i jest lepiej
Dzonka miłej pracy :-D
Moja koleżanka z pracy, to w ciązy miała takie niskie cisnienie, że lekarz się dziwił, że wśród żywych chodzi. Gdzieś czytałam, że u ciężarnych to standard. Kawka powinna Ci pomóc
Justi wpaść może wpadnie na pewno ale już pewnie trochę droższy :sorry: za ciężki? chyba nie z resztą mamy windy. No ale poczekam jeszcze trochę bo boję się że kupię a z dzidzi będzie coś nie tak... M mówi że wolałby kupić pod koniec 6 miesiąca...
Scoti mamy windy dwie bo ja mieszkam w wieżowcu na 6 piętrze

Napisałam maila do niego czy można go obejrzeć osobiście pojadę i zobaczę :)
Wózek wydaje się ok, ale dokładnie go obejrzyj "na zywo". Z zabobonami to wiesz, jak będzie miało sie coś stac (tfu tfu) to się stanie, bez względu na to czy obkupisz się wczesniej czy nie. Kiedy będę w ciąży to będę szaleć prawie od początku, zacznę od bucików, żeby M zrobić niespodziewajkę;-)
marta-o aż taki potencjał to ty mnie nie podejrzewaj:-D robiłam dwa dania ale pierogi kupiłam u takiej babki która sama robi bo truskawki jeszcze drogie jak cholera a życia by mi brakło gdybym jeszcze dziś pierogi lepiła:zawstydzona/y:więc przyznaje sie bez bicia że poszłam na łątwizne i kupiłam
A po ile sa polskie truskawki, bo ja nigdzie nie widziałam we Wro, ale też po warzywniakach nie chodziła. Raz widziałam tylko jak w siatce dziewczyna niosła, więc pewnie polskie, bo zagraniczne to przecież są w plastikach sprzedawane.
Czasami bywa że boli mnie kilka dni niestety...Strasznie to męczące.
E tam mizeria super...Zjadłabym
Ja dzisiaj zrobiłam zacierkę i placki...
Dzisiaj to pogoda typowo migrenowa, przykro mi:-( A obiadek masz typowo dla mnie, uwielbiam zarówno zacierkę jak i placki. A jakie? Jak ziemniaczane to utonę we własnej ślinie:-p

Dzoana nie,nie ziemniaczane a więc śmierć Ci nie grozi:-D
Nie mają nazwy:mleko,mąka,jajka,cukier,sól,masło, proszek do pieczenia i chyba tyle.Tak ogólnie.Są super bo szybciutko się je robi.Położyłam na nie jogurt i jabłka smażone.Pycha.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry