reklama

Nasze sprawy...

Dzonka ja nie piję an kropelki w ciąży i 3 miesiące przed ciążą też nie piłam, palić nie paliłam nigdy, moja kumpela piwo bezalkoholowe piła ale ja piwa nie znoszę

reklama
ja w ciąży nawet Karmi nie piłamm :) tylko totalnie bezalkoholowe no i wyganiałam palaczy hehe sama nie palę ale niestety wszyscy wokół kopcą jak parowozy

i akurat wtedy było w Ikei wino bezalkoholowe takie korzenne :)

Aniu a czym one się różnią ?Widzę że jeden jest ciemniejszy drugi jasniejszy.
tak , własnie o kolor mi chodzi .. bo chciałaś identyczne
a jak umieszałam farbę to zapomniałam dodać kropelki pomarańczowego żeby zmieniło lekko odcień i zauważyłam jak skończyłam dopiero ...
mogę Tobie dorobić żeby był identyczny bo mam jeden chustecznik dla siebie jeszcze nie zrobiony ..

Marta, Aneczka, ja kiedyś paliłam dużo, później bardzo ograniczyłam do okazjonalnego popalania na imprezach, a po decyzji o staraniach odstawiłam papierosy w ogóle. Teraz tylko gonię mojego M, żeby rzucił, ale z nim tak łatwo nie pójdzie. No i staram sie nie stać w pobliżu osób palących, zresztą od kiedy rzuciłam to nie znosze smrodu papierosów, zbiera mnie na wymioty. Co do alkoholu to tylko winko czerwone, bo piwa nie lubię, no i tylko od czasu do czasu, ale nie po owu. Karmi lubię, ale na mojej diecie trzeba odstawić wszystko co ma wysoki indeks glikemiczny, a Karmi akurat ma gigantyczny:-(

Ale ja jestem roztrzepana wiecie co zrobiłam? O 18 zrobiłam sobie kaszkę maną zjadłam umyłam garnek, idę do kuchni teraz a tam się gaz pali - masakra tyle czasu zapomniałam wyłączyć palnika

reklama
Marta Ty nic nie mów.My kiedyś wyjechaliśmy na kilka dni.Wracamy a tam garnek spalony.Zostawiłam rosół na maleńkim ogniu.Jak sobie pomyślę co się mogło stać to włosy mi staja na baczność.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry