Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziewczynki ide na pierwszy spacer w gondoli. co polozyc na dno? czym przykryc Zosie? jak ja ubrac? u nas 20 stopni i lekkie zachmurzenie. prosze o rade
smerfie :
bobo, niskie cisnienie rzadko jest niepokojace. ja mam cale zycie niskie i lekarze mi mowili,ze niskie jest ok, gorzej z wysokim. pij duzo wody, poczytaj to Za niskie ciśnienie - kiedy trzeba je leczyć?
ja wyścielałam gondolę kocykiem lub pościelą do wózka, miała mini mini poduszeczkę płaską ale ozdobną
Zosię ubrałabym w body z kr rękawem dres + skarpetki, lekką baweł czapeczkę i kocyk
Ja na spód na początku kładłam rożek złożony na pół, a później w gorące dni pieluszkę flanelową. A poduszeczki używałam z łóżeczka, bo młody w łóżeczku dopiero niedawno śpi na poduszeczce.
Bietka, nie ostatni jak będzie dosłownie guz na guzie to wtedy można zacząć się martwić
justi hehehe- kupić mu coś w aptece ??? chyba jakimś żelem z kasztana się guzy smaruje co ? ?????
chciałam mu przyłożyć zimną łyżkę to darł się jeszcze bardziej
Kuba mnóstwo razy miał guza na czole, później czasami był guz na guzie-potrafił sobie nabić guza w tym samym miejscu co kilka dni wcześniej. On nie chodził, on biegał...i tam mu zostało