Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
to tak jak u mnie Justi bo to mieszkanie w którym mieszkam jest mojego brata
ja mam na przedpokoju i calusieńka kuchnie łącznie z tym że szafki są takie jak boazeria
Aga, dawniej wszyscy tak robili, co drugi dom znajomych taki był Ja myślę że za jakieś 20-30 lat nasze dzieci powiedzą: o rety, ale dziwienie urządzaliście dom
Gosiu, u nas nie ma robaczków, bo nawet jak zmieniane były drzwi do łazienki, to był zdejmowany kawałek boazerii i nic nie wyłaziło.
Cudny ten dywan!!!!!!!
O kurde, to jeszcze potrwa zanim przyjdzie. Wydawalo mi się że masz płytki w salonie
Nie,płytki mam w kuchni,korytarzu i łazience.Zmienione bo był parkiet ale oczywiście po zdjęciu boazerii.....wiadomo.Podłogę położyliśmy na górze na korytarzu i schody.Reszty nie ruszaliśmy bo tylko sufity były ściągane (jakieś płyty wiórowe były położone). Tutaj wcześniej mieszkał stolarz więc sobie wyobraźcie.
Taki mam parkiet w salonie.Wolałabym zwykłą drewnianą podłogę ale trudno.