reklama

Nasze sprawy...

reklama
marta ja Ci tylko powiedzialam moje zdanie ze ja bym na to kasy nie szczedzila i wziela plyte :) pamiatka na zawsze jest po czasie mozna dziecku pokazac jakie bylo hihi :) fajna sprawa wg mnie

My podjeliśmy decyzje z m ze do przyszlego roku tak do marca kwietnia Borys będzie jezdzic w gondoli w tej co mamy i sprzedajemy cały ten komplet i kupimy za te pieniądze jakąs lekką spacerówkę. bo jesli chodzi o gondolę to byłam strasznie zadowolona bo mam dużą gondolę wew. długość 85 a już jak maluch bedzie siedzieć to kupimy nowa spacerówkę bo ta spacerówka cięzka jak cholera, strasznie mi ten wózek dzisiaj dal w kość:baffled:

Martuś powiem Ci szczerze,ze u nas właśnie tak to wyglądało i płyta teraz lezy, a ja pięć lat temu pamiętam jak dzis zapłąciłam 280zł. teraz tego nie robiliśmy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aneczko ale na jednym koraliku ?? bo tam jest ich 5 więc kazdy inny biały, granatowy, czerwony, a czarny z białym napisem ?? mógłby byc?? wyjdzie to??
tylko jasne kolory bo tylko na czarno mogę drukować...
Mój gin mówił ze jak będzie mi robił badanie połówkowe to może mi nagrac film na płycie z badaniem w 3d i koszt 250zł co mówicie? Wiem że to fajna pamiątka ale kurcze trochę dużo aż tak mi nie zależy na tym 3d
ja płaciłam 100 zł w styczniu 2010 roku więc jesli już chcesz to może poszukaj taniej ??

Ja tylko na chwilke bo już późno wy śpicie Marta gratuluje synusia dobrze mówiłaś ciesze sie że wszystko wporządku Bobo my zawału dostaniemy z tobą mówiłam że bael rośnie zdrowo tylko ma mamcie nadpobudliwą:-Drazem bedziemy rodzić j też 1 grudnia;-) Anisiaj-super że w pracy masz normalnych ludzi oby tak dalej tylko znajdź czas dla nas:tak: narobiłyśmy sie z tym tortem do domu wróciłam po 10:szok: jestem ledwo żywa jutro rano musze go jeszcze w całości do porzedszkola donieść mam nadzieje ze nie będzie padalo odezwe sie jutro skarbeczki pa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry