• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Gosiulku powiem Ci tak ze ogolnie jak ma sie wlasnie czy opryszczkę, zajad powinno sie odwolać wizyte bo można roznieść w jamie ustnej. Ja miałam opryszczk i miałam rozniesione po podniebienu, plesniawka jest może mniej brutalna ale czy jestes pewna na 100% ze to tylko plesniawka??

reklama
Anaber tzn? Tak plesniawka,afta...Mam ją od kilku dni...Kurcze nooo.Chyba wyslę męża na wizytę a mnie umówi na inny termin.A tak czekałam.Nie lubię mieć nie zrobionych ząbków.

Gosiulku ja bym zrezygnowała, zrobisz jak uważasz, jak do końca nie wiesz co to jest afta mozesz sobie narobic tylko balaganu, przepraszam ze sie tak wymadrzam ale jestem na bierzaco z tym bo mam akurat egzaminy i zaliczenia z takich rzeczy.

to nie sa studia szkoła ani policealna poprostu robie dyplom państwowy w swoim zawodzi asystentki stomatologicznej i takich rzeczy niestety musze sie uczyć:eek:

dziś własnie mam egzamin z takich rzeczy z patologi narządu rzucia i wszystko mi sie juz miesza :-) ale zobaczymy co ma byc to bedzie :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie Kochane :)
z mezem ok pogodzilismy sie hihi :) teraz czekam az mi sniadanko zrobi heeh:) naszla mnie ochota na bulke z paprykarzem haha i do tego kakaooo mniammmmm pychaaaaaa
milego dnia Kochane :)

Wróciłam tort zaniosłam zakupy zrobiłam żeby na ta paskudną pogode nie musieć już z domu dziś wychodzić do rynku byłam w przedszkolu i nastka jak mnie zobaczyła to od razu za ręke przyjechała mnie złapać i jakaś taka dziwna była nie wiem czy tak reaguje jak ja przychodze wyglądała jagby źle jej tam było:dry: cały czas przy mnie stała chciała żebym ją po obiedzie zaraz odberała sama nie wiem:eek:może to jednak nie wyspanie bo wczoraj późno wróciliśmy i dzis rano też za bardzo w humorze nie była a sukienke jej załozyłam bo dziś na tronie będzie siedzieć to żeby wygladała matki to mają przechlapane całe życie sie zamartwiają:sorry2: Joweg-kochana będzie dobrze napewno będziecie mieć swoje babelki z wami a może i wszystkie 3?;-)to byś miała po porodzie szkołe przetrwania z trzema pociechami wiesz że wszystkie ci tego bardzo życzymy:tak: Marta-a nie możesz zwolnienia wysłać poleconym priorytetem?Nie chciałoby mi sie tak jeździć na taką pogode to już wogóle. Co gotujecie?Ja dziś robie żurek z kiełbaską a na drugie danie danie gulasz z młodymi ziemniaczkami z koperkiem i do tego sałata z jajkiem i ogórkiem z jogurtem naturalnym

Marta ja tez bym wysłała listem to zwolnienie tylko,ze ze zwrotka abym miała potwierdzenie ,ze te małpy to odebrały. Bo sam kwitek od poleconego moze nie wystarczyć a na zwrotce napisać zwolnienie lekarskieki od kiedy do kiedy i spokój.

Ja dzis wyprąłam druga część wózka i teraz zalewam sąsiadów bo ani tego odwirowac ani nic.więc tak cieknie :happy2: ale co tam nikogo w pionie nie ma bo wszyscu pracują więc do popołudnia wyschnie.

Wiolka ale mi ochoty na ten żurek zrobiłas , ja dzis nic nie gotuję m jak wróci bedziemu siąl sobie pizze zamówić bo ja wychodze około 13 i nie dam rady a jeszcze musze poczytac troche notatek.

reklama
Wiola mi się nic nie chce gotować:-(

Wiecie co zauważyliśmy z mężem? Kupowalismy w Biedronce amigosy i zawsze po nich bolały nas głowy i brzuchy:szok:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry