reklama

Nasze sprawy...

reklama
hejka jestem :)
byłam 2 godziny z psinką , musiałam jej wynagrodzić to, że wczoraj lało i nie biegała sobie luzem... zebrałam się wcześnie rano i pojechałam póki nie pada... teraz widzę, że słonko wychodzi, więc mogłam się tak nie spieszyć... no ale przynajmniej mam spacer z głowy.

joweg trzymam kciuki, zabieraj męża ze szpitala i odpoczywajcie w domku ;-)
bobo ja też jadłam na samym początku ciąży paprykarza i po tym w ogóle zorientowały się koleżanki z pracy, bo kto normalny przynosi bułkę z rybą do pracy - śmierdziało na cały korytarz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
anaber no to powodzenia !!!! wiem, że nie masz głowy do tesco teraz ale pisałam Ci wczoraj o kocykach - jakbyś była przejazdem :zawstydzona/y:
aneczkaa czemu nie pojedziesz nad to morze ????

wiolka ja gotuję gulasz, ziemniaczki i buraczki do tego :-) już wiem, że po ostrym gulaszu będzie zgaga :confused:

marta ja nie mam płyt CD z badań - zawsze chodzę z m i on sobie ogląda, nie wiem czy w domu obejrzałabym to... kurcze nigdy lekarz nie pytał czy chcę CD i ja też o tym nie pomyślałam... :sorry2:
dziękuję Wam za kciuki - wizyta na 18 :-)

Ostatnia edycja:
Justi no więc właśnie ja też tak zrobię

Anaber pojechałam nie mam daleko wsiadam w autobus przystanek jest prawie przy zusie bez żadnych przesiadek
Wiolka przyznam szczerzę że wolę osobiście zawieść daleko nie mam ja dziś robię makaron ze szpinakiem i podsmażonym boczusiem mmm pycha ale na żurek też się piszę :-D

6mamo przykro mi – Tule
Bietka witaj ;-)

bo wczoraj dostaliśmy orzeczenie z ZUS u że mąż jest zdolny do pracy - piprzony ZUS .. okradają nas co miesiac a teraz wysyłaja T. na magazyn do dźwigania jak on ma popękane połamane i przesunięte kręgi ...

ehhh no i trzeba badania zrobić zdolność do pracy 200 zł i musi iść do pracy od dziś ew od jutra .. dodatkowo koleś który kupił od nas trochę częśći miał wczoraj przyjechać z kasą i nie odbiera :((( a my spłukani na maxa jesteśmy buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :(((
wakacje za darmochę załatwiłam a nawet na benę nie mamy :(( tzn na gaz ...

Aneczka nie ciekawie ale zus tak robi tym co nie mogą nie chcą dać a ci co mogą pracować to im się udaje zamataczyć :wściekła/y:
Bietka a Ty kochana co będziesz mieć ? nie wiem czy już nie pisałaś jak tak to sorki :sorry2:

jestem mam chwile bo babcia poszla do pracy a M robi obiad. Pogoda srednia wczoraj bylo ladnie i 18 stopni a dzisiaj zimno i pada.... czuje sie tu dziko bo nie potrafie ani slowa po niemiecku juz tesknie za angielskim.

Marta Gratuluje synka siknij na sode jestem ciekawa co ci wyjdzie;-)

M mnie denerwuje bo co chwile we mnie wpycha slodycze, robi podwojne sniadania, obiady i mowi ze mam wcinac za dwoch masakra juz zapomnial jak plakalam po porodzie ze jestem gruba i brzydka teraz bedzie to samo

scoti powiedz mu , że je się dla dwojga a nie za dwoje :tak: nie daj się :-)
zresztą Ty taka chudzina jesteś, że nie zaszkodzi kilka kg... a słodycze niech m zamieni Ci na owoce :-)

Ja zamiast sie za sprzątanie to sobie usnęłam:szok: Szostkowamamo-współczuje tule Bietka-ja też dziś gulasz ale łągodny:tak: Scotland-powiedz mu tak jak Bietka mówi bo to prawda trzeba jeść z głową i niech tobie ten wybór zostawi ale śniadania i obiady niech robi nadal:-) no zobaczymy kobiety bo jutro mam wizyte a następną pewnie później dopiero za miesiąc więc za miesiąc poznamy płeć mojego bąbla może:eek:

reklama
jestem :) bylam z mezem na zakupach i na chwile do tesciowej wpadlismy hih :) ja dzis na obiad robie rybke z ziemniaczkami i suroweczke mniammmmmmm :) zimno na dworze nie przyjemnie teraz pije sobie herbatke cieplutka zeby sie rozgrzac :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry