reklama

Nasze sprawy...

dzień dobry :)

mój urlopik nad morzem stanął pod znakiem zapytania .. buuu a mogłam jechać za darmo tzn tylko za dojazd płacić .. a nocleg w Mielnie za darmo mieć i to w cichych rejonach Mielna i całe 2 tyg ehhhh buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

reklama
Hej dziewczynki, jak poranek??:-) u nas znowu leje, ale namówiłam męża na zakupki. Musimy kupić dzieciaczkom prezenty na dzień dziecka. I wymyśliliśmy że zrobimy niespodziankę teściom z okazji zbliżających się dni ojca i matki, zrzucamy się z rodzeństwem mojego m i kupujemy porządnego grilla. Już w sumie mamy upatrzonego. Teście nic a nic się nie domyślają a w dodatku przyjeżdża szwagierka z Wawy na weekend.
6-kowa mamo, super fotki, i super dzieciaczki. A taka nauka pierwszej pomocy powinna być zajęciem obowiązowym w każdej szkole.
Aneczka,oooooo, co się stało że nie jedziesz? może jednak uda się urlopik
Marta, ja też nie brałam płytki z nagraniem od lekarza. Wyszliśmy z założenia że wystarczą zwykłe zdjęcia USG i woleliśmy przeznaczyć kase na wyprawkę. Bo u nas też się dodatkowo płaciło i to nie mało.
Gosiulek, o kurde, a my sporo rzeczy kupujemy w biedronce:confused: a co do afty, u nas mój stomatolog po prostu nie przyjmuje jak mam zimno albo aftę
Joweg &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Miłego dnia dla każdej z osobna:)

To zapraszam do mnie na żurek:-) ja musze ugotować bo cały dzień w domu jestem i cały dzień cos jem bez obiadu bym z głodu umarła a staram sie zdrowo odżywiać niestety nie zawsze mi to wychodzi:sorry2: mój lekarz mi zawsze mówi jesteśmy tym co jemy także ja sobie planuje śniadania każdegop dnia coś innego żeby dziecku wszystkich wartościowych rzeczy dostarczyć później drugie żniadanie i obiadki i tak cały dzień:-D jakiego mam dzis lenia to wam mówie zrobiłam tylko pranie a musze odkurzać i porządki porobić ale od piątku wracają moje wymarzone upały więc będzie witaj ogródku jutro mam wizyte :szok:

bietka sie dzis nie meldowala. o ktorej ma wizyte?
aneczka dlaczego nie jedziesz?
finanse + debilny ZUS + niezorganizowany mąż....

W kwestii finansów .. tanio sprzedam bieliznę którą mam w domu wszystko nieużywane mocno opuszczę ceny żeby tylko uzbierać na wyjazd....

Wiolka u mnie wczoraj był żurek z kiełbachą :)

aneczko to niech będa wszystkie białe a napisy czarne i teraz nastepne pytanko czy zmiesci się tam jescze data? czy tylko samo imię??

Dzień Dobry Kochanieńkie!!!

Anisiaj superowej rocznicy życzę i dużo niespodzianek!!!
joweg bądź silna i dobrej myśli &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczynki u nas jest pochmurno i raczej chłodno.Na obiad mam ziemniaki z kotletem z indyka i jakaś surówka.
Nie chce mi się nic innego wymyślać,bo mam troszkę podły nastrój.
Dziś mam smutną rocznicę - Dziś mija 30 lat od narodzin i śmierci mojego braciszka.Ach jak mi smutno:-(.

reklama
aneczko to niech będa wszystkie białe a napisy czarne i teraz nastepne pytanko czy zmiesci się tam jescze data? czy tylko samo imię??
hmm zależy od wielkości czcionki popróbuję i wyślę Ci zdjęcia :)
Aniu wstaw swoje rzeczy na grupę.Jest nowy temat dotyczący allegro,zakupów
dzięki :) zauważyłam i własnie wystawiam je na allegro i wrzucę linka...
znalazłam też spodnie ciążowe Dorothy perkins i stanik do karmienia 80 C z M&S :) ktoś chętny ?? (używane tylko przeze mnie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry