reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem i ja
u mnie na obiad zupa ogórkowa i makaron ze serem za słodko
dzieciaki dają popalić
jestem zmęczona
M o trzeciej przyjdzie z pracy a ja się chowam pod kocyk

aneczka ja woreczkow nie potrzebuje :)
aga tez kupilam ogorasy i bede za jakis czas ogorkowa robic :) a w ogole mam zamiar w tym roku sama ukisic bo takie sa najlepsze :)
sprzatalam dzis lazienke i mialam cif taki w sparyu i nim sprzatalam i tak mnie po nim ze mdlilo ze myslalam ze odjade z tego swiata poty mnie zaczely oblewac no masakra myslalam ze nie wyrobie no ale obeszlo sie bez przytulania porcelany hihi :)

A ja musiałam do rynku lecieć mąż do mnie dzwonił choróbsko go rozkłada a jego jak głowa boli to po prostu jęczy jagby umierał:eek:ale tacy są faceci małowytrzymali byłam w aptece bo przecież będzie jak dziecko marudził zakupiłam mu aspirynke i witaminke C do picia ma jeszcze febrisan myśle że nie zarazi mi Nastki jak u mnie wieje o mało mnie nie porwało:szok: spać dalej mi sie chce myślałam ze wezme małą na rower po przedszkolu przewietrzyłabym swoje szare komórki ale tak piździ że boje sie ja przeziębić mam nadzieje że będzie zadowolona po tych urodzinach w przedszkolu Aga-to ładuj sie pod kocyk zeby chwile odetchnąć ja mam tyle dobrze ze jak mała zdrowa to moja mamci anierazna weekendy ją bierze i my mamy chwile odpoczynku

Wiolka piździ jak cholera u nas też mi jest tak zimno że szok. Chciałam sobie kaloryfer rozkręcić ale u nas już nie grzeją :no: i siedzę na fotelu pod kocykiem :tak: i piszę z Wami, ale coś tu cichawo :szok:

Marta-ja też pod kocykiem siedze masakra jak sie jesiennie zrobiło nie wiem gdzie te nasze kobiety nas opuściły:oo: a kogo za chrzestnych będziecie brali? i kiedy myślicie chrzcić?

WIolka z tym mamy nie lada problem wiesz... bo u mnie będzie moja siostra ( musi bo się obrazi) a Leszek żyje ze swoją siostrą i jej mężem jak pies z kotem, żadnego przyjaciela nie ma jako takiego drogi się rozeszły po studiach :no: i dupka

reklama
No jest nie lada problem z tym ale tak myśleliśmy ze może moja siostra i kuzyn często nas odwiedza ze swoją dziewczyną, ale on z kolei ma 35 lat i ani myśli o rodzinie i ślubie w głowie ma imprezy :szok: pomyślimy jeszcze trochę czasu jest :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry