reklama

Nasze sprawy...

Wiolka dobre to nawet ja w trzeciej ciąży tak szybko nie czułam ruchów ale zmyśla ja pierwszego kopniaka poczułam w 13 tyg potem nic i dopiero teraz od kilku dni tak delikatnie czuje ja się maluch wierci

reklama
Jacie ależ się wkurzyłam.
Kupiłam na allegro super sandałki.Pytałam mailowo jaka jest dł. wkłądki bo jakoś podejrzanie wydawała mi się za duża.Odpowiedzieli że 25,5.Dobra,kupiłam.Jak otworzyłam pudełko na pierwszy rzut wydały mi się zbyt duże w dodatku ja mam niskie podbicie. Mierzę wkłądkę-26cm!!!!!!!!!:szok: Noż k***a...Piszę do nich wczoraj około południa a oni nic a przed zakupem nawet mmsy do mnie wysyłała z domu.
Dzisiaj pisze drugiego maila.Łaskawie mi odpisali że dł. wkładki ma 25,5.Durnia ze mnie robią,nooo. Że mogę zwrócić buty ale musze zapłacić za przesyłkę.O nie...
I znów cisza. Zero kontaktu. Napisałam maila że będę zmuszona wystawić negatywny komentarz.Od razu napisali ale nic nowego...że wkładka ma 25,5:szok::szok::szok::-D:-D:-D. Chciałam im łaskę zrobić i nie wysyłać tych tylko oddać mamie a oni żeby mi przysłali mniejsze ale w takim razie g***o.Nie chcę od nich nic a te buty wystawiam na sprzedaż.Szkoda bo naprawdę widać że będę bardzo wygodne....

:-(:-(:-(

Aga,Marta-mówiłam jej ze ma dość mocne sensacje żołądkowe a tu sie nie ma czym chwalić:-Dale ona sie upiera że to dziecko to chyba tasiemiec na rowerze prędzej niż taki malutki babelek:-) Marta-wizyte mam jutro o 10.20 wróciło moje dzieckoz przedszkola zadowolona bardzo tort dzieciom smakował popwiedzieli że może mieć codziennie urodziny jak taki tort będzie przynosić zrujnowali by nas z tymi dziećmi ważne że Nastka zadowolona jak Pani wychowawczyni zgra mi zdjęcia na płytke z urodzin to wrzuce na grupe

Co tu taka cisza jak makiem zasiał? Bietka gdzie ty sie tyle czasu podziewasz? szybciutko dawaj znać bo my tu sie stresujemy i czekamy zniecierpliwione na wieści:-)

reklama
wiolka wszystkie chyba posnely hihi :)
bietka no dawaj nam te wiadomosci :)
mam ochote na frytki wlasnej roboty mniammmmmmmmm namawiam meza zeby zrobil ale cos nie chce :( buuuuuuuuu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry