reklama

Nasze sprawy...

Bobo-ty nie kus tymi frytkami bo tez bym zjadła nie powinnam:dry: ja siedze dalej pod kocem rece mam lodowate zaraz musze zebrać dupsko i kolacje zrobić i Nastke do spania położyć bo znowu rano bedzie nieprzytomna.Nie wiem gdzie ta Bietka nam po wizycie umknęła:eek:

reklama
jestem , jestem ;-)

wszystko OK. Mały rośnie, waży 2,2 kg. serduszko OK. Oby tak wytrwać do końca.
Zapisał mi żelazo, ze względu na tę anemię ( tardyferon ) i za 4 tygodnie idę do niego na wizytę a potem do szpitala na KTG. Mam się oszczędzać przez te 4 tygodnie i ładnie wytrzymać do oficjalnie donoszonej ciąży - czyli 37/38 tydzień :tak:

idę czytać co tam u WAS

BARDZO DZIĘKUJĘ ZA KCIUKI :*

dziękuję
wiesz co bobo, nie mam pojęcia... w sumie nie zapytałam gdzie mi zrobi to KTG, od razu przyszedł mi do głowy szpital... hehehe no trudno dowiem się za 4 tyg. :tak:

wiolka to się uśmiałam - ruchy w 10 tygodniu. Kurcze może ona jakaś wrażliwa jest :-) ale brednie opowiada, co ona myśli, że Ty nie wiesz, kiedy czuje się pierwsze ruchy, po co gada takie głupoty ?

bobo mam ochotę na frytki przez Ciebie

aga lody na takie zimno ??? brrrrrrrrrrrrrrrr

Ostatnia edycja:
Bietka ładnie maluch sobie rosnie oby tak dalej grzecznie u mamci sobie siedział:tak: jak poszłam z Nastką do porodu w 36 tyg sie urodziła to w poniedziałek mnie do szpitala przyjmowali ważyła 2200 a w czwartek urodziłam to ważyła 3130 pewnie ma ktg teraz prwaie każdy gabinet ginekologiczny ma swoje ktg ona nie jest wrażliwa tylko nawiedzona nie wiem co mi tym chciała udowodnić nie specjalnie mnie interesuje kiedy ona ruchy poczuje wyczekuje swoich a nie jej

Ostatnia edycja:
u mojego gina kazda ciezarna przed wizyta lezy na ktg hihi i pozniej z tym wydrukiem do lekarza :) ciekawe kiedy mnie podlaczy? od ktorego tyg robia takie ktg?
maz robi mi frytki hehe ale nie swojskie ale i tak zjem :)

wiolka no to pięknie przybrała na wadze :-)

kochane wpadnę do Was jutro, boli mnie głowa, muszę coś zjeść. I chcę się położyć... padam z nóg, od kilku dni nie śpię w ogóle popołudniami ... ideą jakąś kolację zrobić i do łóżeczka :sorry:

bobo
w normalnej ciąży robią od 35-36 tygodnia, a w zagrożonej od 33 tyg. tak słyszałam w szpitalu- jak leżałam
do jutra, miłego wieczorku - słodkich snów :-)

Bobo-ja miałam ktg po 20 tygodniu jak dobrze pamietam i im wyżej w ciaży byłam to częściej mi robili a przed porodem to 3 razy dziennie:szok:rzuć jakąś frytke do nas podziel sie z potrzebującymi:-D Bietka-powiem ci że przywaliła na wadze w tak krótkim czasie gdybym ją donosiła to może by dobiła do 4 kilo dobranoc idźcie wypocząć sobie i jutro prosze sie meldować i jutro nie ma nic za darmo oddajecie mi klciuki które ja za was trzymałam bo jutro moja wizyta:-)

Ostatnia edycja:
reklama
wiolka prosze czestuj sie :)
images

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry