reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobuś,Aneczka żeby to było takie proste,to jeszcze dziś pakuję się i lecę na skrzydłach do Poznania.Ale to wszystko rozbija się o te cholerne pieniądze.Za mało mam na to kasy,mogłabym ewentualnie zamienić się na mieszkania,ale kto z miasta chciałby się przeprowadzać do wiochy o nazwie Gorzów.

jestem i ja :)

aneczkoo ale ta reszta koralika tez bedzie biała?? jesli tak to tak mi się podoba, wymyśliłam sobie to z datą urodzenia dlatego bedziemy musiały poczekac bo jednej daty jeszcze nie znam :) i chcialam sie zapytac czy dasz radę zrobić na takich maleństwach spękania czy to bedzie brzydko wyglądało a i jeszcze pytanko bo ja nie chcę do tego koralika dołanczać tych metalowych końcówek i mam pytanie czy przez ten koralik przejdzie sznurek 2mm czy tylko 1mm??

zaraz Wam resztę dopisze :)

bietka gratuluję udanej wizyty no musze Ci powiedziec ,ze maluch Ci rośnie jak na drożdżach chyba 4 kilo dobije ;)

egzaminy jakoś poszły ale na jednym dostałam głupawkidobrze,że pod koniec i na szybko zaznaczałam odpowiedzi bo nie byłam wstanie ogarnąć śmiechu i opuściłam sale wszyscy się na mnie patrzeli jak na wariata ale tak wyszło zobaczymy wyniki czy wtedy będe sie smiać :happy2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
będą całe białe , ten był tylko na próbę.. spękań nie będzie widać ale można zrobić kilka dodatkowych bez napisów np ze złotem w spękaniu ...

to mam na razie zrobić tylko Igorka i Ci wysłać ?? a Boryska przygotować podkładem , schować i czekać na datę ? czy czekać ze wszystkim ?????

Zatem będę musiała poważnie nad przeprowadzką zastanowić i zacząć M dziurę w brzuchu o to wiercić.

Dziewczynki pisałam Wam niedawno,że moja koleżanka jest w ciąży i ma cukrzycę i pali jak smok.Ona ciągle jest obrzęknięta,ciśnienie skacze często na 220 i więcej.No i dziś była u gina na badaniu i USG i ten jej wypisał pilne skierowanie do szpitala,cc? bo nie może dokładnie zbadać,ani płci zobaczyć,dziecko niby waży ponad 1,200g a ona jest 23/24 tc.Ale jak z nią przed chwilką gadałam,to odniosłam wrażenie iż na dziecku jej nie zależy,bo oferowałam,że zawiozę ją do szpitala,a ona nie chce.Cholera szlag mnie trafia,bo ona już do przodu ma 16 kg,a gin mówił,że dziecko też jest chyba obrzęknięte:wściekła/y::szok:!!!

Aneczko napisąłam priv i jesli to nie problem to nie chcę zdrobnień, to sa chłopy niech bedą normalne imiona i sa krótsze wtedy:happy2:

Bobo jak tam dziisaj lepiej wczorajsza wizyta widze dużo dąła :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry