Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Justi-może jakies przesilenie cie dopadło albo osłabienie? Dzoana-to moze zrób dziisiaj ja na tej tempce nie znam sie kompletnie bo nigdy nie mierzyłam
weszłam zrobil mi usg to zwykle dzis na usg genetyczne dał mi skierowanie do szpitala na kopernika w krakowie bo mówi że oni muszą mi porobić badania bo Nastka jest chora zrobią mi komplet badań i za free po co mam płacić wiec jak sie uda to poade jutro na to usg a jak nie to w poniedzialek przeraża mnie tylko znowu przebywanie na patologii ciąży to czekanie siedzenie tam z kobietami ktorych dzieci są chore bardzo albo mniej troche mnie przytłoczy ale mam nadzieje ze pojade tam tylko 2 góra 3 razy na badania i moja noga nigdy więcej tam nie powstanie mam ciężkie wspomnienia zwiążane a patologią ciaży ale co zrobić przynajmniej nie będę płacic Bietka będę mieć chyba te same usg co ty bo teraz przed 20 tyg ciąży i później teź jeszcze coś.strach mnie znowu oblecialWitam z rana, wczoraj miałam dużo latania po pracy, więc jak w końcu dotarłam do domu, to padłam i poszłam spać.
Bietka, gratuluję wizyty
Jednocześnie trzymam kciuki za wizytę Wioli &&&&&&&&&&&&&
Anaber, jak egzamin? Dop. właśnie doczytałam, to trzymam kciuki dalej, żeby była jak najwyższa ocena/liczba punktów &&&&&&&&&&&
Aneczka, gruba bransoleta jest przeeeeepiękna, bardzo mi się podoba, kwiatki, poproszę na całej, jest naprawdę śliczna ( może pociągnąć je jakimś ciemniejszym kolorem, żeby były widoczne? Czy uważasz, że lepiej je białe zostawić? Zrób tak, żeby ładniej było). Sloiczek też super, świetny pomysł z tym wolnym miejscem na ocenę pozostałości w słoikuCo do cienkich bransoletek, to dałoby się przemalować je bardziej w czerwień (na grupie mam zdjęcia stroju na wesele i kolor butków, właśnie o taką mniej więcej czerwień mi chodzi), na zdjęciu w tej chwili wyglądaja jakby bardziej wchodziły w róż. Przepraszam jeśli komplikuję Ci sprawę
Jeśli juz po ptokach to się nie przejmuj, wezmę jakie są
Zaraz Ci przeleje pieniądzę, jak będzie za malo to daj mi znać, jak za duzo to będzie na poczet następnych zamówień
MIłego dnia:-)
Myślicie, że jakbym dzisiaj zrobiła teściora to coś by wyszło (szczególnie, że byłby z popołudniowego siura). Co prawda wczoraj zaczęły się mazy i tempka utrzymała się nisko, ale dzisiaj pięknie skoczyła w górę i mam cichą......, że może coś zaskoczyło. Dzisiaj mam ostatnią porcję dupka i jutro powinnam przerwać i czekać na @, ale jeśli będą II to powinnam brać dalej, żeby nie było poronienia w wyniku gwałtownego spadku hormonów. No i nie wiem czy jakby coś było to dzisiaj by wyszło. Z drugiej strony tyle razu już patrzyłam na I, że ...:-(