reklama

Nasze sprawy...

reklama
wiolka no ja stolica małopolski :)))))))))))
o fajnie, że ujastek ... podobno jest tam OK :-)

idę na spacerek z psem , potem jadę z m wybrać kolor farb...
wpadnę w okolicach obiadku :)

miłego dnia :* :-)

Bietka no prosze jaki świat mały:-) dziękuje wam kochane za kciuki ide sie zbierać wyjde wcześniej może szybciej wróce a ty gdzie będziesz rodzić?

Justi-może jakies przesilenie cie dopadło albo osłabienie? Dzoana-to moze zrób dziisiaj ja na tej tempce nie znam sie kompletnie bo nigdy nie mierzyłam

Wiola, ja po prostu tak mam:-) wieczorem potrafie usnąć jak tylko przyłożę głowę do poduszki. Nawet na najlepszym filmie:-) . Co do osłaboenia to musze zacząć jakieś witaminki łykać bo znowu mi zimno wywaliło:-(

Marta, gratuluję zaliczeń, nie ważne, że na 3. Jak wykładowca jest upierdliwy, to możesz zabłysnąć wiedzą, a i tak wiele nie zdziałasz.
Ja zmykam, bo zrobiło mi się małe zamieszanie w pracy. Odezwę się po. Buźka i jeszcze raz miłego dzionka

Już jestem jak zaszłam to o dziwo nie było nikogo:szok: weszłam zrobil mi usg to zwykle dzis na usg genetyczne dał mi skierowanie do szpitala na kopernika w krakowie bo mówi że oni muszą mi porobić badania bo Nastka jest chora zrobią mi komplet badań i za free po co mam płacić wiec jak sie uda to poade jutro na to usg a jak nie to w poniedzialek przeraża mnie tylko znowu przebywanie na patologii ciąży to czekanie siedzenie tam z kobietami ktorych dzieci są chore bardzo albo mniej troche mnie przytłoczy ale mam nadzieje ze pojade tam tylko 2 góra 3 razy na badania i moja noga nigdy więcej tam nie powstanie mam ciężkie wspomnienia zwiążane a patologią ciaży ale co zrobić przynajmniej nie będę płacic Bietka będę mieć chyba te same usg co ty bo teraz przed 20 tyg ciąży i później teź jeszcze coś.strach mnie znowu oblecial

reklama
Witam z rana, wczoraj miałam dużo latania po pracy, więc jak w końcu dotarłam do domu, to padłam i poszłam spać.
Bietka, gratuluję wizyty
Jednocześnie trzymam kciuki za wizytę Wioli &&&&&&&&&&&&&
Anaber, jak egzamin? Dop. właśnie doczytałam, to trzymam kciuki dalej, żeby była jak najwyższa ocena/liczba punktów &&&&&&&&&&&
Aneczka, gruba bransoleta jest przeeeeepiękna, bardzo mi się podoba, kwiatki, poproszę na całej, jest naprawdę śliczna ( może pociągnąć je jakimś ciemniejszym kolorem, żeby były widoczne? Czy uważasz, że lepiej je białe zostawić? Zrób tak, żeby ładniej było). Sloiczek też super, świetny pomysł z tym wolnym miejscem na ocenę pozostałości w słoiku:tak: Co do cienkich bransoletek, to dałoby się przemalować je bardziej w czerwień (na grupie mam zdjęcia stroju na wesele i kolor butków, właśnie o taką mniej więcej czerwień mi chodzi), na zdjęciu w tej chwili wyglądaja jakby bardziej wchodziły w róż. Przepraszam jeśli komplikuję Ci sprawę:zawstydzona/y: Jeśli juz po ptokach to się nie przejmuj, wezmę jakie są:tak: Zaraz Ci przeleje pieniądzę, jak będzie za malo to daj mi znać, jak za duzo to będzie na poczet następnych zamówień
MIłego dnia:-)
Myślicie, że jakbym dzisiaj zrobiła teściora to coś by wyszło (szczególnie, że byłby z popołudniowego siura). Co prawda wczoraj zaczęły się mazy i tempka utrzymała się nisko, ale dzisiaj pięknie skoczyła w górę i mam cichą......, że może coś zaskoczyło. Dzisiaj mam ostatnią porcję dupka i jutro powinnam przerwać i czekać na @, ale jeśli będą II to powinnam brać dalej, żeby nie było poronienia w wyniku gwałtownego spadku hormonów. No i nie wiem czy jakby coś było to dzisiaj by wyszło. Z drugiej strony tyle razu już patrzyłam na I, że ...:-(

oto bransolety po przeróbce Zobacz załącznik 465736Zobacz załącznik 465737Zobacz załącznik 465738
szeroką zrobiłam cała we wzorek ale nie będę jej przyciemniać bo mój mąż stwierdził że jest zajebista , jak się Tobie na zywo nie spodoba najwyzęj mi odeślesz a ja zrobię Tobie ciemniejsza :)

zrobiłam hennę na brwi i rzęsy , woskiem wydepilowałam brwi siedzę z farbą na glowie a mój m wymiotuje .. i super hehe penie dziś nie pojedzimy jak on taki schorowany

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry