reklama

Nasze sprawy...

bobo-tutaj wszystko ok termin porodu sie nie zmienił maluch wielkości taki jak powinien być lekarz mówił że nie widzi nic nie pokojącego ale badania musze zrobić dla pewności

reklama
Cześć dziewczynki :)

wiolka
ale to usg zrobil i wszystko ok ?? co mówił dzisiaj lekarz??

Bietka niestety jesli chodzi o kocyki to były różowe i niebieskie ale po 49,99 bo sprawdzałam pod czytnikiem także chyba sie kapneli i promocja sie skończyła :tak: my tez wybieramy kolor farb bo m chce pomalowac pokój Igora i zacznie działać z szafą w końcu bede mogla poprac i poprasowac ciuszki.

Pomóżcie mi :rofl2:Jeśli chodzi o kolor to chciałabym zrobic na szaro i jedna ścianę wyłożyć sztuczną trawą widzialam takie coś w dekoratorni Dekoratornia odcinek 304 tu jest link jak to mniej więcej wygląda, Igor ma słoneczny pokoj więc chyba moge pozwolić sobie aby jedna ściana była ciemna a jasny szary rozświetli resztę, co o tym myślicie?? i myslłalam,ze na tej ścianie przyczepię mu fotki i piłki te szmaciane z ikei SPARKA Pluszak - IKEA. podpowiedzcie mi czy to dobry pomysł, bo już sama nie wiem:no:

Ja na jutro zapisąłam sie do fryzjera na podcięcie końcówek i wyrównanie włosów bo ja 7-mcy nie byłam u fryzjera :szok: zaczełam zapuszczać ale już widze porozdwajane końcówki.

musze sie zbierac bo umówiłam sie na 13 do kolezanki także pewnie wrócę pod wieczór.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bobo-wiem ale po prostu sama wizyta tam napawa mnie strachem przesiedziałam tam wile dni i wiele godzin w I ciązy nie chciałabym tego powtórzyć zaraz ci napisze bo zdjęcie sobie schowałam do mojej kolekcjii zdjęć z tej ciąży Anaber-mówił ze wporzadku nic złego on nie widzi to zwykłe usg mi robił a genetyczne mi na kopernika zrobia 3 albo 4D ale sie boje po prostu chciałabym miec to już za soba bo boje sie panicznie jechać tam i czekać na wyniki tego usg

Ostatnia edycja:
wiolka Kochana wiem ze sie boisz ja ja widze szpital na polnej gdzie mialam zabieg to mnie ciary przechodza tak to juz jest ze sie boimy czegos co nam sie zle kojarzy. Bedzie dobrze Kochana trzeba w to wierzyc :)

Bobo-dziecko ma 5cm 40mm wiem ale niesamowity strach mnie paraliżuje jak sobie myśle że mogłabym drugi raz usłyszeć że dziecko jest chore chciałabym żeby ktoś tam ze mną pojechał ale nie wiem czy będzie miał kto zobaczymy musze to jakoś przeżyżć i prosić Boga żeby było dobrze

wiolka bedzie dobrze trzeba wierzyc. wiem ze to nie latwe bo sama nie potrafie czesto myslec pozytywnie no ale Kochana musi byc dobrze i tak bedzie :) a dzidzia juz duza ladna :)

Anaber z trawą na ścianie pomysł mega ale czy te igiełki nie kują? JA mam ściany na szaro 2 i 2 na biało i powiem CI ze fajnie wygląda. A co do fryzjera to ja nie chodzę w cale! Grzywkę ścinam i farbuję włosy sama a m mi podcina końcówki.
Wiolka gratki udanej wizyty

Powiedzcie mi na czym polega badanie połówkowe? Bo na następnej wizycie takie mam

Wiola, przyciągaj dobre myśli do siebie, wierz że będzie dobrze! nie zamartwiaj się na zapas. Ja wysyłam fluidki &&&&&&&&&&&&&&&& i gdybym tylko bliżej mieszkała poleciałabym z Tobą na badanie
Anaber mnie podobają się ściany w 2-kolorach, ale z tą trawą to chyba nie bardzo:):):) nigdy nie widziałam tego na żywo, więc może się całkiem inaczej prezentować.

reklama
MartaSx wiesz co różne rodzaje tej trawy jest taka mięciutka mam taką na balkonie, przy tej ścianie nie bedzie łóżka także cialem nie będą dotykac chyba ze jak Borys dorośnie i będa sie tłuc to moze dotkną. sama nie wiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry