reklama

Nasze sprawy...

reklama
hejka , wpadam na chwilkę , na 13 jadę do sklepu z farbami
wiolka gratuluję udanej wizyty:) wszystko będzie dobrze !!!!!!! naprawdę - głowa do góry i nie myśl za dużo. czemu akurat dał Ci skierowanie do kopernika???? może na ujastek pojedziesz zrobić te genetyczne, tam też robią na NFZ. Kochana ja będę rodzić w Narutowiczu :-)

anaber no chyba się połapali w tesco :-( dziękuję bardzo za sprawdzenie :sorry: osobiście podoba mi się baardzo połączenie szarości z trawą !!!!! jakie Ty masz super pomysły, w ogóle nie wiedziałam, że coś takiego istnieje ;-) jak trawa na ścianę :cool:

justi ja przychylam się do zdania dziewczyn... weź jakieś witaminki ... np. falvit dla kobiet :) nie jest drogi, a zawsze podreperujesz organizm

dzoana miłego dnia w pracy

bobo
chyba dobrze, że cyce bolą :-p

marta , bobo powodzenia z ankietami :)))))

wpadnę później

miłego dnia :*

marta no to ladnie :) ja bym sie nie wyrobila hehe szczegolnie ze to forum tak wciaga i zamiast pisac to siedzie tu hehe :) dlatego teraz was opuszczam i ide ogarnach chate i siebie hihi :) pozniej zajrze :) dzis na obiad mam golabki :)

Witam MADAME!!!
Sprawy pozałatwiałam na mieście i już jestem z Wami.
Dzoanka za dwie krechy na sikańcu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
wiolka będzie dobrze,na pewno dzidziol jest zdrowy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
bietka dziś po południu idę do koleżanki i będę ją usilnie namawiać na wyjazd do szpitala,nawet ją zawiozę autem.Przecież dadzą jej tam coś na obrzęki,kroplówki na płucka dzidzi,w ogóle ustabilizują ją.Trzymajcie za mnie kciuki,może mi się uda.

Dziewczynki wrzuciłam na grupę zdj z usg tam widać ze chłopiec - zapomniałam o tym zdjęciu :szok:

Gdzie Wy się podziałyście ??????????????????????
Ja już zrobiłam obiadek dziś mam placki ziemiaczane i zupkę warzywną

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry