reklama

Nasze sprawy...

Anaber ja kocham szary kolor w cale nie wygląda źle mam tak w domu zaraz wrzucę Ci fotę

Ja z siostrą tłukłam się na podłodze
p.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Bobo-wiem ale sama wiesz jak to jest;-)nie zanudzam juz co ma byc to bedzie Anaber no pomysl ciekawy u nikogo jeszcze ze znajomych trawy nie widziałam na scianie moze to fajnie wygladac skoro tobie sie podoba to na co czekasz ja mam kolezanke fryzjerke do domu przyjezdza mi z włosami robic i w przyszłym tyg planuje zrobic sobie w koncu blond balejaz

to co lepiej tą ściane pomalowac kolorem ciemna zieleń sa teraz nowe kolory w duluxie i tez tylko też nie chce robic całego pokoju na jasno bo to wiadomo dzieci. kurcze sama nie wiem. Bo kolory typu żółty, pomarańcze już nam sie znudziły a niebieski za zimny nie lubię niebieskich pokoi.
Tylko już sobie wyobrazam ta ciemną zielen na ścianie bo mam na przedpokoju czerwień ciemna i wszedzie mam Igora tłuste paluchy i pewnie tak samo bedzie w pokoju :eek:. MartaSx dzieki czekam na fotki :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ta trawa moze calkiem ladnie wygladac szczegolnie ze chcesz na nia dac pilki wiec bedzie to taki typowy chlopiecy pokoj a jak sie z czasem trawa znudzi mozna ja zdjac i pomalowac pokoj :)
my u tesciow jak mieszkalismy mielismy pokoj pol szarego ( dulux dotyk mgly) i pol fioletu ( sliwka wegierka) wygladalo to bardzo ladnie i kto przychodzil to sie napatrzec nie mogl ten fiolet taki ladny byl :)

Anaber-moja kolezanka ma zrobiony kolor i na sie gips zaciera fajnie wyglada i zawsze to jakas odmiana takie maziaje na scianie nie umiem ci tego opisac:-pdokładnie ale pewnie gdzies to juz widziałas Marta-kolor pokoju bardzo ładny

Marta super to wygląda :) ja tez lubię szarości.

bobo ładnie to wygląda, ja mam podobnie zrobioną sypilanie ze mam ciemny fiolet (tylko ten ciemny fiolet to taka śliwka węgierka ciemniejsza od Twojego)połączony z siwym ale takim złamanym lekkim rożem ze jest cieplejszy ten kolor. tez mi sie podoba :-) no wlasnie tez tak myślle ze bedzie typowy chłopięcy pokój a jak lekarz sie pomylił to co ja zrobie jak urodzi się Iga :eek: hehehhehehhehe wiem to jak urodzi sie Iga to na trawe podoczepiam rożowe kwiatki :-D hahhahahahaha
Wiolka chyba wiem o czy mowisz to sie zaciaga jakimis tam pędzlami czy czymś takim i taka struktura wychodzi, musze poczytać albo do sklpeu podjechac bo jesli to sie nakłąda jakaś grubą warstwe to podziękuję bo pozniej jak bede chciala zmienić wystrój pokoju to tą ścianę trza będzie cekolowac i szlifowac a ja moge tego już nie przezyć :-) na stare lata ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaber dobry pomysl z tymi kwiatkami haha jak nie pilki to kwiatki hihi :)
marta opracowywalas juz ankiety? masz jakis sposob na nie? do kazdego pytania robisz tabele i wykres? mi maz zaraz przywiezie moje ankiety wiec zobacze co mi tam natworzyli eheeh :)

reklama
Anaber-najlepiej dopytaj na miejscu oni sa od tego zeby ci doradzic nie pamietam czym sie to nakłada:eek:jak sie Iga urodzi to bedziesz jej musiała przerobic kawałek pokoju na kacik ksiezniczki:-)jutro chyba pojade na to usg genetyczne bede z kobietami po 30 któryms roku zycia bo niby tylko kobiety w takim wieku sa narazone na wady u dziecka cos im to zeszło troche wyjatki od normy jak widac sa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry