• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bietka-nie wiem czemu akurat na kopernika ja jakoś zamulona zapomniałam sie zapytać zaraz przedzwone tam nie na ujastek i sie zorientuje jak u nich i kiedy takie badania robią z jednej strony nie chce tam a zdrugiej jak Nastka czerwcu będzie miala operacje to w centermedzie który jest kawałek od kopernika a jak mi sie zejdzie operacja jej z wiztą to sie nie rodwoje może udałoby mi sie podejść tam sama nie wiem nie cieszy mnie fakt że bedę musiała sie tam meldować nie mam pomysłu kto mi Nastke do przedszkola pośle rano jak mam być tam na 8 a przed drugim usg rejestratorka mówiła ze trzeba sie do lekarza umówić i trzeba po to specjalnie przyjechać nie może być przez telefon nie mam co robić tylko tam jechac sie przejechać żeby wizyte zaklepać!!!:wściekła/y: Szostkowamamo-przepraszam cie że to powiem ale wytrzaskałabym tą twoją koleżanke palącą w ciąży może poszukaj jej artykułów co powoduje palenie w czasie ciąży i obrzeki jak poczyta moze sie okaże że ma jeszcze jakieś szare komórki i umie myśleć nie tylko o sobie:no: dziekuje wam dziewczyny za wsparcie jesteście nieocenione skarbeczki poprostu

reklama
witam się i ja
ale źle się czuję strasznie boli mnie brzuch jak mi do wieczora nie przejdzie to będę dzwoniła do mojej ginekolog
uciekam pod prysznic może mi pomorze
ściskam was seerdecznie

aga nospa, magnez i leżenie ... a co to za ból??? kłucie, jak na @ ??? skurcze ???
hmmmmmmmmmmmmmm może to po prostu rozciąganie macicy
odpoczywaj i faktycznie zadzwoń do gin jak nie przejdzie

wiolka no niestety trzeba odstać swoje, żeby coś Ci w szpitalu zrobili... wiem że najlepiej przez telefon wszystko, ale nie zawsze się da :-(
marta mi jest cieplutko :-)
bobo a Ty sama robiłaś gołąbki ???
6 mamo powodzenia u koleżanki... weź ją za bety i do szpitala

bietka golabki mialam jeszcze ze swiat zamrozone :) mama robila :) wyjadamy co mamy w zamrazalce bo chce pierogow narobic i zamrozic hihi bo my oboje z mezem pierogowe dusze jestesmy oczywiscie ja to tylko ruskie hihi :)
ide sie polozyc bo po tym jedzeniu i w tym ciepelku pod kolderka zachcialo mi sie spac :)
zajrze do was pozniej :)

Bietka-czekanie na badania rozumiem ale zeby jechac specjalnie zeby termin wizyty ustalic to jest przesada ale co zrobic dzwoniłam do ujastka oni robia badania prenatalne tylko odpłatnie moze dlatego mnie na kopernika wysłał

reklama
Czy myślicie że to na pewno chłopiec? Bo teraz mi teściowa dzwoniła że jej znajoma cały czas jej gin mówił że chłopiec a urodziła się dziewczynka :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry