reklama

Nasze sprawy...

Bietka, ja na żywo ledwo co widze, na zdjęciu to już na bank jest cieńko z tym zobaczeniem. Mi już na leb siada, to niemożliwe przecież!!!!!!

reklama
Dzoana-kada z nas miala cien drugiej krechy slabiutki na poczatku i tak jest wzrok masz dobry z kazdym dniem krecha bedzie mocniejsza takze mi to wystarczy bardzo sie ciesze kochana jutro sikaj i jeszcze w sobote i na bank bedzie dumna jestem z ciebie porzadnie nasikalas:-)

Wiola, ale to jest naprawdę leciutki cień, sikne jutro z rannego. Jak będzie cos mocniejszego to dam znać. Kurde, a jak naprawdę tylko mi sie wydaję. Na pierwszy rzut oka widać, ale im bardziej sie przypatruje tym bardziej jest niwidoczne. A może rzeczywiście to tylko falszywy alarm?:-(

Dzoana-malo jest takich feralnych testow zeby ci pokazal zla druga kreche siknij jutro jeszcze i zobaczysz ze bedzie a naprawde mocna bedzie dopiero po5 dniach ja tez w swoj pierwszy pozytywny test nie wierzylam bedzie dobrze

Dzoanuś no cóż brak kresek to nie dobrze,dwie krechy są to wkręcasz sobie chorobę oczu i głowy.Oj kochana zaraz ciocia szóstkowa ci na tyłek wleje!!!Dla spokojności siknij jutro z samego rańca,taki pierwsze sikanko zaraz po nocy:tak:!

reklama
Dobra wklejam, jak podświetlam zdjęcie w aparacie to widzę, a na ekanie kompa prawie w ogóle:-( teścior.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry