• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Czy myślicie że to na pewno chłopiec? Bo teraz mi teściowa dzwoniła że jej znajoma cały czas jej gin mówił że chłopiec a urodziła się dziewczynka :szok:
znajoma mojej znajomej miała mieć córkę na 1000000000000000000% lekarze jej mówili ze córka .. więc pokoik różowy , sukienek pełne szafy pościele w księżniczki baldachimy lalki baaa nawet kolczyki już mieli kupione dla małej i cóż za niespodzianką było gdy powiła syna hehe to musiala być niespodzianka :)

reklama
wiolka no to czeka cię wizyta na kopernika:-( nie martw się... może jakoś uda Ci się to pogodzić z przedszkolem Nastki, pogadaj z M - może teściowa zajmie się chwile małą i ją odstawi do przedszkola.

marta
ja też znam przypadek - że miał być chłopak a pojawiła się dziewczynka. Myślę jednak że rzadko się to zdarza... im starsza ciąża tym Oliwier pokaże więcej i z wizyty na wizytę będziecie pewniejsi :-) ja widziałam siusiaka na usg i nie wyobrażam sobie, że na sali porodowej mi podają dziewczynkę :-D:-D:-D:-D:-D to byłby szok :szok: hehehehe - byłaby Wiktoria - oczywiście ucieszyłabym się bardzo, ale jednak jak się nastawiasz....
hehehehehehehehe

aneczkaa albo ja jestem ślepa, albo ja nie widzę żeby amela coś uszkodziła :cool:

bobo jak będziesz lepić pierogi, ulep dla mnie jakąś 100 z mięsem co ???? :tak::-D

aga daj znać, jak się czujesz ????

starałam si,ę załatać ...
ogólnie dzięki niej wszystko robię 1000000000000000000000 razy dłużej i poprawiam ehhh.. doniczki mi farbą do włosów wymalowała dzisiaj....

Jestem, zrobiłam test, nie wytrzymałam i :szok: jest cień cienia, boję się, że juz mi na oczy pada. Jest naprawdę lekki cień, zrobilam zdjęcie i ciężko coś zobaczyć. O dziwo jestem spokojna, pewnie dlatego, że nie wierzę, że to nie błąd testu. Może wykryl coś czego nie ma:-(

reklama
marta a kto się zna lepiej, teściowa czy lekarz :cool: nie panikuj, podpytaj lekarza za m-c czy aby na pewno i rozwieje Wasze wątpliwości :-)

dzoana
DAJESZ ZDJĘCIE NA GRUPĘ !!!!!!!!!!!!!!! tylko zrób bez lampy i przyciemnij trochę - żebyśmy coś zobaczyły:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry