reklama

Nasze sprawy...

Czy myślicie że to na pewno chłopiec? Bo teraz mi teściowa dzwoniła że jej znajoma cały czas jej gin mówił że chłopiec a urodziła się dziewczynka :szok:
znajoma mojej znajomej miała mieć córkę na 1000000000000000000% lekarze jej mówili ze córka .. więc pokoik różowy , sukienek pełne szafy pościele w księżniczki baldachimy lalki baaa nawet kolczyki już mieli kupione dla małej i cóż za niespodzianką było gdy powiła syna hehe to musiala być niespodzianka :)

reklama
wiolka no to czeka cię wizyta na kopernika:-( nie martw się... może jakoś uda Ci się to pogodzić z przedszkolem Nastki, pogadaj z M - może teściowa zajmie się chwile małą i ją odstawi do przedszkola.

marta
ja też znam przypadek - że miał być chłopak a pojawiła się dziewczynka. Myślę jednak że rzadko się to zdarza... im starsza ciąża tym Oliwier pokaże więcej i z wizyty na wizytę będziecie pewniejsi :-) ja widziałam siusiaka na usg i nie wyobrażam sobie, że na sali porodowej mi podają dziewczynkę :-D:-D:-D:-D:-D to byłby szok :szok: hehehehe - byłaby Wiktoria - oczywiście ucieszyłabym się bardzo, ale jednak jak się nastawiasz....
hehehehehehehehe

aneczkaa albo ja jestem ślepa, albo ja nie widzę żeby amela coś uszkodziła :cool:

bobo jak będziesz lepić pierogi, ulep dla mnie jakąś 100 z mięsem co ???? :tak::-D

aga daj znać, jak się czujesz ????

starałam si,ę załatać ...
ogólnie dzięki niej wszystko robię 1000000000000000000000 razy dłużej i poprawiam ehhh.. doniczki mi farbą do włosów wymalowała dzisiaj....

Jestem, zrobiłam test, nie wytrzymałam i :szok: jest cień cienia, boję się, że juz mi na oczy pada. Jest naprawdę lekki cień, zrobilam zdjęcie i ciężko coś zobaczyć. O dziwo jestem spokojna, pewnie dlatego, że nie wierzę, że to nie błąd testu. Może wykryl coś czego nie ma:-(

reklama
marta a kto się zna lepiej, teściowa czy lekarz :cool: nie panikuj, podpytaj lekarza za m-c czy aby na pewno i rozwieje Wasze wątpliwości :-)

dzoana
DAJESZ ZDJĘCIE NA GRUPĘ !!!!!!!!!!!!!!! tylko zrób bez lampy i przyciemnij trochę - żebyśmy coś zobaczyły:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry