• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Martuś, ale nie ściemniasz? Nie chcesz mi przykrości robic czy coś, bo ja jestem przygotowana, że może cosik mi się tylko wydaje:zawstydzona/y:

Ale to przeciez niemożliwe, ale sie nie nastawiam, zrobię w sobote na mniej czułym aptecznym teście, a jutro powtórze na tych od Bobo. Ale to może jeszcze zginąć, prawda? Czasem tak jest z bardzo wczesna ciążą:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzonka apteczne są bardzo czułe testy, ale jak nie możliwe ??? Co Ty gadasz hi hi hi jak najbardziej możliwe przecież !
Ja bym poleciała po apteczny ;-)

Ostatnia edycja:
Martus, bo ja taka jestem. Nie wierzę, że po tylu miesiącach i staraniach moglo się udać, a jeszcze ta druga krecha jest taka ledwo ledwo i boję się, że coś sobie wkręcam, ale to byłaby najpiekniejsza chwila w moim życiu. Nie moge usiedzieć na miejscu, a jak jutro sie okaże, że na teście nic nie wyjdzie?
Marta, apteczny czeka już na swoja kolej od 3 cykli:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Martuś, ale skoro ten od Bobo ma czulość 10 i jest ledwo ledwo, to jak ja mam apteczny o czulości 25 to na bank nic nie wyjdzie:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry