D
Dzoana.a
Gość
No siknęłam na płytkowy Pink test i dupa, nic nie ma.
Bietka, dziękuję za opinię:-)
Bietka, dziękuję za opinię:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bobo, tu jest mój testDobra wklejam, jak podświetlam zdjęcie w aparacie to widzę, a na ekanie kompa prawie w ogóle:-(Zobacz załącznik 465938
głowa do góry, jak był cień cienia to będzie jutro rano wyraźniejszy ... może pink nie wyszedł przez te truskawki ...Dobra wklejam, jak podświetlam zdjęcie w aparacie to widzę, a na ekanie kompa prawie w ogóle:-(Zobacz załącznik 465938
Ten plytkowy co teraz robilam to Pink test z Rossmana, wydaje mi się, że on raczej ma czułość 25.Bobo dwie strony wstecz
a o jakiej czułości masz ten test Dzonka ? jest czulszy od tamtego? Jest bladziutka krecha na tamtym to coś jest na rzeczy !
Tak zrobię Bietka, z porannego moczu powinien być bardziej wiarygodny. Po wyschnieciu wlasnie krecha sie pojawiła jak wstawiłam zdjęcie, bo na mokro to nic nie widziałam, a juz miałam test wyrzucać, bo nie wydawalo mi się, że coś wyjdzie.dzoana upieram się przy zrobieniu jutro rano kochanagłowa do góry, jak był cień cienia to będzie jutro rano wyraźniejszy ... może pink nie wyszedł przez te truskawki ...
to będzie najdłuższa noc - wiem, ale ja czuję, że się udało... widziałaś go.... i to najważniejsze !!!!! a jak wysechł, nie jest wyraźniejsza kreska ????