reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo dwie strony wstecz
a o jakiej czułości masz ten test Dzonka ? jest czulszy od tamtego? Jest bladziutka krecha na tamtym to coś jest na rzeczy !

dzoana upieram się przy zrobieniu jutro rano kochana :tak: głowa do góry, jak był cień cienia to będzie jutro rano wyraźniejszy ... może pink nie wyszedł przez te truskawki ...
to będzie najdłuższa noc - wiem, ale ja czuję, że się udało... widziałaś go.... i to najważniejsze !!!!! a jak wysechł, nie jest wyraźniejsza kreska ????

Dobra wklejam, jak podświetlam zdjęcie w aparacie to widzę, a na ekanie kompa prawie w ogóle:-(Zobacz załącznik 465938

Bobo dwie strony wstecz
a o jakiej czułości masz ten test Dzonka ? jest czulszy od tamtego? Jest bladziutka krecha na tamtym to coś jest na rzeczy !
Ten plytkowy co teraz robilam to Pink test z Rossmana, wydaje mi się, że on raczej ma czułość 25.
dzoana upieram się przy zrobieniu jutro rano kochana :tak: głowa do góry, jak był cień cienia to będzie jutro rano wyraźniejszy ... może pink nie wyszedł przez te truskawki ...
to będzie najdłuższa noc - wiem, ale ja czuję, że się udało... widziałaś go.... i to najważniejsze !!!!! a jak wysechł, nie jest wyraźniejsza kreska ????
Tak zrobię Bietka, z porannego moczu powinien być bardziej wiarygodny. Po wyschnieciu wlasnie krecha sie pojawiła jak wstawiłam zdjęcie, bo na mokro to nic nie widziałam, a juz miałam test wyrzucać, bo nie wydawalo mi się, że coś wyjdzie.
Bobo, nie wydaje sie, żeby coś z płytkowego mialo wyjść. Jest tylko krecha testowa widoczna. A odczyt miał być od 2 do 5 minut.

reklama
a ile czasu temu robilas pinka? nawet pod swiatlo nie ma? Kochana jutro jak sikniesz na plytkowy to napewno bedzie :) jakby nie bylo ciazy to kreska na tamtym by sie nie pojawila :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry