reklama

Nasze sprawy...

dzoanko udziela Ci sie moj syndrom zamartwiania? hihi :) Kochana jest cos na rzeczy napewno :) do lekarza mozesz isc wczesniej po tabletki na podtrzymanie, ja zaraz po wyniku beta hcg poszlam po leki na podtzymanie wiec i Ty idz i zobaczysz co Ci powie. a plamienie jescze masz?

reklama
dzoana spokojnie kochana, tak jak mówią dziewczyny siknij rano na płytkowy - jutro będzie 3 dni przed @ - to dużo, ale może coś wyjść, wiesz tak najlepiej to by było poczekać do niedzieli, poniedziałku.
Co do wizyty u gina - to ja bym zrobiła tak, że po terminie @ wykonałabym test z krwii b-hcg, potem za 2 dni, zobaczyła jak ładnie przyrasta i chyba powyżej 5000 tys gin coś może zobaczyć :tak:
dzoanka będzie dobrze - czuję to !!!! ;-):-)

Justi, no właśnie termin mam na 19 maja, a wg okresu to mam niecały 4 tydzień (jesli to ciąża). No i wysoka tempka tez mnie podtrzymuje na duchu. Jutro sie umówie na wizytę na przyszły tydzień. Ale martwią mnie te brązowe mazy, nie powinny byc:-(
Marta, czyli w przyszlym tygodniu może byc widoczny pęcherzyk?
Bobo, no plamię i to mnie martwi:-( Już dobrze Ciebie rozumie, sama zaczęłam sobie teraz wkręcać wszystko co wyczytam na google. Mam jeszcze jedno opakowanie dupka, więc starczy mi na 10 dni brania.
Bietka, nie mam juz płytkowych, ostatni wykorzytsalam:zawstydzona/y: Zrobię tak jak mówisz z tymi testami z krwi, to chyba najpewniejsza metoda.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzoanko pecherzyk widac przy becie powiyzej 1000 ale to sam pecherzyk. idz do gina z tymi plamieniami nie sa one pewnie grozne ale niech gin zobaczy i powie co i jak dalej :) bedzie dobrze Kochana. mezowi powiesz?

Dzona ja poszłam jak ciąża miała 4 tyg i wyglądało to tak :
Zobacz załącznik 4659684tc

U niektórych kobiet mazy na początku ciąży są normalne moja koleżanka do 3 miesiąca myślała że ma normalny okres ...

zmykam do tej castoramy - NIEDŁUGO BĘDE !

Ostatnia edycja:
Gosiulek - wszystko spakowane - jutro wysyłam :)
Anisiaj - zdjęcia na grupie zaraz wkleję jeśli wszystko pasuje - jutro wysyłam
Dżoana - męczę jeszcze małe bransoletki .. jak skończę dziś to jutro wysyłam wszystko
Anaber - spakowane jutro wysyłam

Bobo - gdzie mieszkasz i co robisz jutro z rana ?? to podrzucę Tobie te niewyglądy i jak stwierdzisz że pasują to od razu Ci zostawię ok ?

wszyscy ?? chyba tak :)
dla chętnych informuję że po urlopie robię i wystawiam chusteczniki dla dzieci :) w kucyki , kubusia puchatka , pszczółkę maję, księżniczki i w krówki :D
mam mało wzorów więc jakby ktoś chciał zestaw np z zegarem czy wieszakiem na kurteczki to muszę wiedzieć wcześniej :)

Dżoana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& : )

weszlam na chwile i co ja tu widze...:szok::szok:
Dzoana kochana,trzymam z calych sil kciuki,aby kreseczka byla ciemniejsza..ja tez na poczatku mialam bladzioszka..ledwo widoczny..a potem piekna ,mocna krecha...z calego serduszka zycze tobie,aby u ciebie tez tak bylo..nie gratuluje jeszcze ale mocno..mocno..zaciskam kciuki....i ciesze sie bardzo :happy::happy:
wiecej nie nadrobilam..przepraszam..,ale mysle o was,wpadam na fb,wiec mniej wiecej wiem,co u was
Marta gratuluje synka :-)
co u reszty nie wiem,sorki..wroce na stale,jak mi przejdzie..bo dalej nie jest za dobrze..za 2tyg.wizyta i jak mi nie minie,to poprosze o cos,chociaz nie wiem czy tutaj cos zapisuja na mdlosci..od 3dni jestem na arbuzowej diecie i troche lepiej,ale chcialbym wkoncu zaczac jesc normalnie,ale na razie jest to niemozliwe...:-(
sciskam was mocnoooo ;)****

reklama
Dzoanka kumpela do 3 mca nie wiedziała że jest w ciąży bo miała plamienia. Ale Słońce, poczekaj do jutra. Jutro będzie pewniej. Nie nastawiaj się po prostu zbytnio w żadną stronę. żebyś nie cierpiała jak będzie rozczarowanie, czego Ci całego serca nie życzę, bo i tak już dużo przeszłaś w tym temacie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry